Mit csináljak az apummal?
Arról van szó, hogy az apum elég sokat iszik, napi szinten. Régebben amikor hazajöttem az iskolából folyton szidott, kiabált velem és valahogy mindig itt volt körülöttem. Azóta kicsit durvult a helyzet, amikor részeg, fogdos engem, bejön a szobámba és a szexuális életét kezdi nekem kibeszélni, meg ilyesmi témával kapcsolatban kérdez engem, holott tudja, hogy nincs barátom és eddig nem is volt, ha viszont visszaszólok neki, vagy kiküldöm a szobából, akkor megüt és amikor itt vannak a haverjai, azt beszélik, hogy mit csinálnának velem, ezért inkább bezárom a szobám ajtaját és így vagyok itthon amíg az anyum haza nem jön. Elmondtam anyumnak is ezt, ő azt mondta, hogy apu biztos viccel, meg hogy nem hiszi el hogy megüt engem, ergo azt hiszi hogy hazudok. Fogalmam sincs hogy mit csináljak, mert ha szólok apumnak hogy hagyja abba, akkor megüt, anyu pedig nem hiszi el amit mondok. Sajna már odáig fajult a dolog, hogy egész nap rosszkedvű vagyok, ha hazajövök már sírni lenne kedvem, és akarva-akaratlanul is de vagdosom a kezem. Nem tudom honnan jön ez nekem, hiába tudom hogy nem megoldás, nem tudom abbahagyni.
Volt már valakinek ilyen problémája? Hogyan oldotta meg?
A válaszokat köszönöm.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!