Voltatok már ilyen rossz helyzetben, hogy a gyereketek már nem volt mi kaját adjatok, mert annyira nincs pénz?
Sztem sincs ilyen helyzet Akkor a férjem még vállalna munkát,eladnám amit csak tudok és segítséget is kérnék.Van sok lehetőség,persze ne legyen így,hogy ilyen helyzet legyen de sztem mindig van megoldás csak nem szabad feladni,mert az a legrosszabb.
Én főzöm neki a kaját és sztem így sokkal de sokkal olcsóbb mint a bolti,nem beszélve arról,hogy a bolti nem is olyan finom.
Inkább én nem ennék,mintsem neki ne legyen.
remélem ez csak egy kérdés és nem azért ,mert te kerültél ilyen helyzetbe????Írd meg kérlek,gondolom sokan vagyunk akik tudnak segíteni valamiben.Üdvy:Zs
Hát azért még zsíros kenyér mindig volt. Valamint azt szoktuk csinálni, hogy megyünk nagyszülőkhöz és eszik ott a gyerek ha én nem tudok olyan jót főzni stb. Ott jobban is esik neki. Persze nem járunk gyakran.
Amúgy mi kisbaba korából úgy csináltuk, hogy először mindent megvettünk a kicsinek, pláne kaja, pelus első helyen, aztán jöhetett a többi.
Ha volt pénz számlára befizettük, ha nem toltuk amíg csak lehetett. De aztán mindig volt valahogy. Ha kaptunk valahonnan irány számlát fizetni. De ha kaja kiürült még akkor is az volt az első.
Most is így van. Gyereknek gyümölcs, zöldség, joghurt, pelus, meg főttkajához ami alapvető kell. Húst néha kapunk innen onnan rokonoktól, nagy néha veszünk. Ha mi kenyeret eszünk csak a gyereknek akkor is van. Persze nem fejedelmi kaja, de amennyire lehet az egészségének megfeleleő. Aztán számla nincs befizetve? Toljuk! Aztán úgy is lesz valami.
De nálunk is igaz az, hogy kaja nélkül soha nem hagynak a nagyszülők. Bár mi amúgy is úgy csináljuk, mint írtam első a gyerek. A többi mellékes, valahogy mindig megoldódik.
Az 5dik válaszolónak üzenném,hogy nemmindenkinek ilyenek a nagyszülők!Van akinek nincs is és van akinek nem tudják megtenni!Örülj ha ilyen a helyzet.sőt vannak olyan családok ahol nem várhatják el,hogy segítsen a másik neked.sajnos ismerek ilyet,elég közelről.
Nálunk pl 300km-re laknak ,és nagyon ritkán találkozunk.Persze segítenek amiben tudnak de amit adnak max2-3napra elég főtt kaja és egy kis zöldség.Én sokszor sütöm a kenyeret,mert sokkal olcsóbb laktatóbb és tudod mi van benne.Meg lehet találni a módját,hogy kicsit,hogy tudsz magadon segíteni...ki a nagyszülőkkel ki máshogy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!