Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Voltatok már ilyen rossz...

Voltatok már ilyen rossz helyzetben, hogy a gyereketek már nem volt mi kaját adjatok, mert annyira nincs pénz?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 13:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmék vannak hasonlóan nehéz helyzetben sajnos ráadásul 2 picivel,segítség nélkül és a párja is minimált kap(nem kissebbség).

Ők is tolják a számlákat amennyire csak tudják,ráadásul kölcsönük van ami elviszi a pénz felét így már hónap közepén elég rosszl állnak.

Én azt tanácsoltam,hogy mivel amúgy is kertes házban laknak,ültessenek kis kertet,h legalább zöldségek legyenek majd.Tudom,h pici babával nem könnyű kijárni öntözni,de hát más megoldás nincs:S

Kenyér is,nos én úgy gondolom,hogy lehet azt sütni is,mellesleg vennének egy kenyérsütőt(szerintem már rég megtehették volna,mert internetre telik) és azzal sütni kenyeret,gyúrni sem kell,olaj liszt pedig mindig kell így szerintem sokkal olcsóbban jön ki.

Hús van nekik,mellesleg kapnak is innen onnan,mert kertvárosiak vagyunk:)

Másnak sem könnyű babával még nehezebb.Nekem sem kint sem bent nincs babám,de ha lenne,is magamtól venném el,mintsemhogy neki ne legyen.Más ha szoptat valaki,akkor muszáj enni,de ha már nem akkor megvonom magamtól.Én most is az ételen spórolok.2.5 kg hasábburgonyát megveszek 2 zacsi elősütött hússal, 2000ft össz-vissz és 2 hétig kitart,ha egyszer eszem egy nap.Anyáméknak nem is mondom,mert rossz lenne nekik,de így meg nekem van lelkifurkám,h albérletben kell élnem a suli miatt,de nem találok melót.Úgyhogy így spórolok:S.

2009. ápr. 21. 13:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Az a baj,h a számlákat be kell fizetni,legalább az alapvetőeket(víz vill. gáz)különben ráterhelik a házra.Nem beszélve a jelzálogról.De jó lenne,ha a tisztelt miniszterelnök és a sleppje élne úgy,ahogy mi!!!!Én is gondba vagyok,nem tudom egyszerűen,mi hogy lesz.2 hónap múlva szülök.Már most aggódom,miből fogom az óvodai ebédjét befizetni.A táppénzemet elviszik a csekkek.AGYRÉM!!ISTEN SEGÍTSD MEG A MAGYR NÉPET!
2009. ápr. 21. 13:28
 13/13 anonim ***** válasza:

5. vagyok

Nem húztam le senki pontjait!

Én ilyesmivel nem szoktam foglalkozni! Én csak leírtam hogy van ilyen, nálunk tuti! Ez volt a kérdés! Én mindig elolvasom mások válaszait és tisztelettel elfogadom hogy kinél mi van és örülök, hogy van aki jobb helyzetben van és nagyon szomorú vagyok, hogy másnak a nagyszülők sem segítenek néha annyira amennyire kell.

Inkább sajnálom, hogy más állandóan csak a lepontozáson van kiakadva, mert annak biztos nincs más gondja! Nekem nagyon sok és nem érdekel a pontozás!

Kívánom mindenkinek, de aki még nálunk is rosszabb helyzetben van, annak még jobban hogy forduljon jobbra a sorsuk, anyagi helyzetük!

2009. ápr. 21. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!