Visszakérjem anyámtol a pénzt?
5 éve adtunk neki kölcsön 1.200.000 ft.-ot.Pàr hónapja említette hogy jövöre vissza tudja adni a felét mert letelik a kölcsöne.Most sajnos mi kerültünk olyan helyzetbe hogy kellene a pénz.Arra gondoltam hogy megkérdezem töle hogy mivel jövöre oda tudná adni a 600.000 mi lenne ha most oda adna 300.000 a màsik 300.000 meg jövöre ahogy tervezte.(a fennmaradó 600.000 még nem esett szó)
Viszont annyira kellemetlenek érzem az egészet,szerintetek beszéljek vele?
Részben igaza van az elsőnek, viszont azzal semmit nem veszítesz, ha megkérdezed...
Nem egy idegenről van szó, hanem az édesanyádról
3. Nem azért nem a adja oda mert nincs neki hanem mert elöször a kölcsönét akarja letudni (amikor neki adtam a pénzt megbeszéltük hogy elöször lefizeti a kölcsönt aztàn nekem a pént)Nem az egészet akarom visszakérni hanem csak a negyedét
Biztos vagyok benne hogy a 300.at vissza tudnà adni nemrég ecsetelte hogy 400.000ért meglepi magát karàcsonyra új ulögarnituraval.Mellesleg nagyon jól ketes.
tartozik, és 400ért vesz karácsonyra ülőgarnitúrát??? :O
az komoly...
én elmondanám neki, hogy milyen helyzetbe kerültünk, és esetleg nem tudna-e visszaadni valamennyit a kölcsönből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!