Szerintetek ha egy 14 éves gyereknek 43 éves az anyja az normális?
Teljesen normális.
Az viszont nem, hogy egy régi ismerősöm már nagymama. Ő ugyanis 17 évesen szült, a lánya pedig 15 évesen. Tehát, 32 évesen lett unokája. Ez szerintem már nem normális. Ha minden jól megy, 47 évesen már dédi lesz.
Az én nagyim idén 70 az unokatesóm 30
Tehát már 40 évesen nagymama volt, de ő 16,5 évesen (házasságban) szült. A dédim pedig 61 évesen lett dédi..
Teljesen normális.
Kivételtől eltekintve, de nem tekintem normálisnak a 40 év feletti szülést. 40 év már nagy korkülönbség, nem jó késői gyereknek lenni, mert minél nagyobb a korkülönbség a gyerek és szülők között, annál kevésbé értik meg egymást.
Anyám 26, 28 és 31 évesen szült minket, szerintem ez teljesen optimális kor szülésre, persze tudom, a létbizonytalanság a legfőbb ok ami miatt később vállalnak sokan gyereket.
23/N
Enyém meg már 30 is elmúlt,amikor megszült és semmi előnyét nem éreztem,inkább hátrányát.Anyud viszont még határon van,de lehet,40 felett nehezebb egy kamasszal.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!