Szerintetek ha egy 14 éves gyereknek 43 éves az anyja az normális?
Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 06:49
21/38 anonim válasza:
Off
miért vagyok 0% ugynazt írtam mint mások???
22/38 anonim válasza:
teljesen normális. sokkal jobb mintha 20 évesen szült volna.
23/38 anonim válasza:
Én már 39 vagyok és 6 éves lesz a gyerekem..... Teljesen normálisnak tartom, még akkor is, ha nem 20 évesen szültem. Miért ne lenne normális???? 29 éves volt a nő, amikor szülte a gyereket. Amúgy meg senkinek semmi köze nincsen hozzá.
24/38 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Én és anyu között még plusz öt év van, de sokkal jobb mintha fiatalon szült volna.
25/38 anonim válasza:
34 évesen szültem a fiam, aki most másfél, és a tesóra készülünk. Így jött össze a lombik, ez van.
Jó kornak érzem, agyilag érettebb vagyok.
26/38 anonim válasza:
Teljesen normális. Bárcsak 29 éves fiatal nő lennék amikorra férjem és biztos hátterünk lesz.
Amire én nem kapom fel a fejem hogy "Úristen hány évesen szült" az 27 és 37 között van.
L22
27/38 anonim válasza:
Én ismerek olyat, aki 45 éves és 5 éves a gyereke. Sztem ez egyáltalán nem sok, amit írtál, kérdező, sőt. Ráadásul ez lesz egyre gyakoribb, alig szülnek már a nők 30 éves kor előtt. Az, hogy normális-e, vagy jó-e, nem tudom, de ez a mai helyzet.
28/38 anonim válasza:
Mert? Honnan a mihornyás ördög füle mögül kell ezen gondolkodni? 12 éves koromban az én anyám 45 volt -.-
29/38 anonim válasza:
16 éves vagyok.Harmadik gyerek.
Anyukám 52 éves.És?
Ettől még nagyon jó a kapcsolatunk és nagyon szeretem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!