Mit lehet tenni ha az anya nem adja a gyereket?
"A gyerek apja nem "idegen". Lehet, hogy pici korában keveset látta a gyerekét, de szerintem inkább örülni kellene, hogy ez most változik. Az apjára minden gyereknek szüksége van."
Nézd, ha az anyját nem láttam volna, csak kétszer életében, akkor ő is idegen lenne. A gyereknek idegen. Ő nem érti, hogy mi az a biológiai apa.
A másik belinkelt kérdés nagyon durva. Végigolvastam mind a 12 oldalt, nagymama felfogása valóban vérlázító.
Ettôl függetlenül a gyereknek az lenne a jó, ha lenne édesapja. Ha létezik papír arról, hogy a gyerek az övé, akkor láthatásra is jogosult. Más kérdés, hogy emberileg mennyire méltó rá. Azonban a láthatás jog, nem pedig adható-megvonható kegy...
A nagymamával viszont más a helyzet. Ha abban a stílusban, ahogy a másik kérdésben elôadta magát, megszólal egy gyámügyis elôtt, hát lófüttyöt kap, nem láthatást...
Vajon apa fizet gyerektartást? Vajon az anyát kérte már bárki is személyesen arra, hogy adja a kicsit láthatásra, vagy nagymama
egybôl bíróságra akar menni, csak ne kelljen személyesen beszélnie a menyével...? Ha kétszer már odaadta az anya a kicsit, akkor talán adná máskor is. Ha kérnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!