Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti eladnátok a lakásotokat...

.figo. kérdése:

Ti eladnátok a lakásotokat hogy a családotokat megsegítsétek? Illetve hogy többé ne kelljen anyukátoknak és a testvéreteknek albérletben élniük?

Figyelt kérdés
Kifejteném kicsit bővebben 20+/F vagyok és örököltem egy lakást ami mondjuk 10M+ -ér . Viszont 10 éves korotok óta albérletben éltek 2 testvéretekkel és javarészt anyukátokkal. Tudom azt hogy ez anyukám rossz döntése/döntései miatt van. Több lakást is elherdált (számszerint2-őt) és több örökség vagy nagyobb pénzösszeg nem is várható az életetekben! Az egyik testvérem már külön él de szintén albiban a kisebbik pedig még alsós. kistesóm faterja sitten van elvileg tavasszal szabadul.(Nem , nem vagyunk kissebség) Szóval nagyon szemét vagyok ha Én ezeket kihagynám az életemből és csak magammal foglalkoznék? Segítenétek a családotokon vagy sem?

2013. nov. 23. 11:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem adnám el, oldják meg a saját problémáikat, max. a testvéreimnek segítenék, ha önhibájukon kívül vannak nehéz helyzetben, de olyannak egy árva fillért nem adnék, aki maga tehet arról, hogy sz@r helyzetbe került.
2013. nov. 23. 17:05
 22/24 anonim ***** válasza:

A lehető legrosszabb, amit tehetsz, ha megfogadod azt a tanácsot, hogy költöztesd magadhoz őket. Azaz költözz velük össze egy nagyobb lakásban.

Anyukád leírásod alapján nem ért a pénzhez, öcséd apja börtönviselt, róla sem a nagy munkamániát feltételezném, tehát nagy esély lenne, hogy magadhoz veszed az egész családot, és neked kell fizetned mindent. Majd később, mikor saját életet szeretnél, saját családdal, még neked kellene menned a saját lakásodból, mert ők nem mennének. Mert ugye hogy küldhetnéd már el anyukádat albérletbe, hogy lenne ehhez szíved alapon, maradnának. Tehát mehetnél te albiba, vagy vehetnél fel hitelt, hogy legyen egy másik saját lakásod, ahol élheted a saját életed.

Akkor már inkább valóban add el a lakást, és ha a környéken van annyira kis település, ahol kb. 3millióért lehet venni egy kis házat, vegyél nekik, magadnak pedig a maradék 7-ből, szerintem tudnál venni egy másik lakást, legfeljebb valamivel rosszabb részen. Csak persze előbb nézz szét, hogy valóban tudnál-e magadnak venni a maradékból.

2013. nov. 23. 18:40
 23/24 anonim válasza:
48%
Jèèzusom EL NE ADD!! Csak magaddal szursz ki!!!
2015. márc. 24. 19:39
 24/24 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek , de megtartottam magamnak! egy ideje már egyedül éldegélek és sokkal jobb így!
2015. ápr. 18. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!