Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan fogadtassam el anyámmal...

Hogyan fogadtassam el anyámmal, hogy 20 évesen egy 32 éves nőt szeretek?

Figyelt kérdés
Párszor már próbáltam neki felvezetni a témát, próbaképpen csak viccből, hogy mi lenne, ha, de hallani sem akar ilyesmiről. Én viszont bármit megtennék ezért a nőért. Hogyan tudnám elfogadtatni anyámmal ezt a dolgot, ha ő eléggé ragaszkodik a sztereotípiákhoz, hogy mindig a férfinek kell idősebbnek lennie? valaki esetleg volt hasonló helyzetben?
2013. nov. 22. 20:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
26%

Nem veled van, a baj, hanem azzal a nővel, mert neki lehetne annyi esze, hogy nem kezd veled. Biztos vagyok benne, hogy valami súlyos személyiség zavara lehet szegénynek.Nem mer felnőni, nem mer korabeli férfival kezdeni, mert fél, hogy annak nem felel meg. Ne mond már, hogy tőled akar gyereket...

Megijedt, hogy öregszik, és így akarja magát fiatalítani.

2013. dec. 17. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!