Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engednek el a...

Miért nem engednek el a szüleim 18 évesen szórakozni?

Figyelt kérdés
Nem engednek el, pasim se volt soha, egyszerűen olyan nyomorékot nevelnek belőlem, egy félénk idióta vagyok, nem tudok mit tenni, alig várom, hogy elköltözzek, de sajna még pénzem sincs rá.

2013. nov. 22. 16:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem itt nincs szó bizalmi lépésekről, sose voltam hazudozós típus, én se lógtam suliból, leírtam már az előbb is, hogy nem lázadtam soha. Na de nem tartanak felnőttnek, az tény.
2013. nov. 22. 21:57
 12/15 anonim ***** válasza:
A helyedben én csak bejelenteném, hogy elmentem, aztán csá.. Nem ők mondják már meg, hova mehetsz. Állj már ki magadért!
2014. ápr. 10. 16:58
 13/15 anonim ***** válasza:
mert meg latjak h eretlen kis fruska vagy es meg vagy 5evig az leszel. nem tudnal magadra vigyazni,atvernenek a pasik,drogot öntenenek a piadba,stb... nem akarnak rosszat a szüleid,csak feltenek.a mai korosztaly mar minden rosszba bele lehet csabitani...
2014. jún. 7. 18:24
 14/15 anonim ***** válasza:
mert engeded
2014. jún. 13. 15:17
 15/15 anonim válasza:
Már elköltöztél? Vagy most már elengednek bulizni?
2017. aug. 1. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!