Szerintetek jogos a felháborodásom, hogy nem engedte 8napból 8szor látni a lányom?
Figyelt kérdés
A szétválás után külföldre mentem dolgozni,2havonta 8napra jövök haza.Eddig ha jöttem az exem mindig engedte látni a lányom amikor akartam.Most viszont benyögte ,hogy szombaton programja van a gyerekkel ,ne menjek.micsoda dolog ez ?Hogy képzeli,teljesen kiakadtam,vasárnap már nem is mentem.hogy tehette ezt velem?2013. nov. 18. 17:52
21/31 A kérdező kommentje:
és ha valami idegen pasashoz vitte a lányom?
2013. nov. 18. 18:45
22/31 anonim válasza:
Ahhoz sincsen semmi közöd, nem vagytok egy pár, amikor te is elviheted a lányodat azzal találkozol, akivel akarsz, ő sem szabhatja meg
23/31 anonim válasza:
Na akkor mivan? Az exed, nem a nőd már!
24/31 anonim válasza:
Nem értelek. Szerintem még függsz érzelmileg az exedtől. Úgy megsértődtél, hogy nem is mentél már vasárnap? Úgy megbántott, hogy lehet nem is lesz legközelebb?? Olvasod, amit leírsz? Neked a gyerekeid semmit sem jelentenek, csak problémákat kreálsz, hogy a volt feleségedet hibáztathasd mindenért. A gyerekek csak aszisztálnak neked ehhez a játszmádhoz. Kicsit gondolkodj el magadban, hogy ki a fontos neked és milyen ember vagy, mégis miért váltak el tőled.
25/31 anonim válasza:
Legközelebb (van van lehetőség és persze kedved) menj el velük Te is!
26/31 anonim válasza:
Szerintem meg ez egy provokatív kamu kérdés.
"8napból 8szor"
Unatkozó kisgyerek, akinek inkább a matek leckéjét kéne megírni holnapra, mert felnőtt férfi ilyen gyermeteg nem lehet.
27/31 anonim válasza:
Szerintem most feküdj le aludni kisfiam. Ennyire unatkozol?
28/31 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy mindig a gyerek érdekit kell nézni és valahogy meg kellene próbálni kijönnötök egymással, ha nem is sikerül valahogy össze kéne egyeztetnetek, hogy amelyik nap haza jössz, közöld vele, hogy ekkor és ekkor szeretnéd a gyereket látni vagy elvinni és ehhez ő is tarthatná magát.
29/31 A kérdező kommentje:
szerintem is neki kéne alkalmazkodni,mivel én nem vagyok itthon,köszönöm utolsó
2013. nov. 19. 10:08
30/31 anonim válasza:
28ból 1 ember látja úgy, mint te, "kedves" kérdező. Ez nem sugall neked vmit? Pl azt, hogy rosszul gondolod? Vagy inkább azt, hogy sok a retardált, mi, aki képtelen megérteni a nyomorod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!