Miért lettek a gyermekeim ilyenek, annak ellenére, hogy mindenemet odaadtam, sőt még a maradékot is odaadnám azért, hogy csak egy cseppnyi őszinte szeretetet, törődést kapnák vissza, mint amit én adtam nekik?
7-8-10-13-16-18-21-24-külön még egyszer kérlek szépen benneteket, hogy próbáljátok meg, sérelmeiteket félretenni, amit én megértek, és valóban az összes körülményeket figyelembe venni, mert csak úgy tudtok igazán, elfogultság nélkül megérteni,talán hasznos, értékelhető jóindulatú tanácsot adni!
Mert gondolom, ha fáj egy fogatok, és elmentek a fogorvoshoz, és megkérdezi melyik fáj, akkor azt felelitek, hogy az összes, mert úgy érzitek, és közben ő csak egyet fog kihúzni, és máris elmúlik.
Na itt is ez a helyzet, és eszerint hoztok, és illettek meggondolatlanul ilyen jelzőkkel, de én nem az a fajta vagyok, aki ezt nem érti, de szépen kérlek benneteket, hogy olvassátok el, úgy, hogy ne csak egy szót, betűt kiragadva, és akkor mindjárt gyújtogatás, betörés stb. nem lesz .....!Gondolom értitek, de ha nem, akkor nagyon sajnálom, ha itt élitek ki magatokat, erre csak azt tudom felelni akkor, hogy ez legyen a legnagyobb örömötök, egészségetekre!
VAGY AZ IRIGYSÉG ILYEN NAGY ÚR????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!