Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem érdekli a szüleimet...

Miért nem érdekli a szüleimet hogy ezt csinálják a tanárok?

Figyelt kérdés

előzményként az osztályomban két gyerek verekedett és nekiestek az ajtónak ami keretestől kimozdult de nem feltünően.A verekedésről nem szereztek tudomást a tanárok.

én rollerral járok iskolába mert kényelmes meg jó számomra megfelelő és nem érdekel hogy mit gondolnak emiatt rólam az emberek.

és a múlthéten hétfőn rolerrel mentem de már becsöngettek as folyosók üresek voltak csak a legszigorúbb tanár volt a folyosón jól le is cseszett hogy kések aztán miközben magyarázott láttam hogy nyitva van a termünk ajtaja ami szerint nincs bent tanár.

a tanárnő bejeezte a kioktatást és hátat fordított amit észrevettem így felpattantam a rolleremre hogy előbb beérjek a termüknbe mielőtt jönne a tanárom és közben hátranéztem hogy nehogy észrevegyen a szigorú tanárnő mert akkor megöl, elkezdtem gyorsabban és gyorsabban hajtani hogy mielőbb beérjek a termembe és akkor ha gyors avgyok észre sem veszi hogy rollerel közelekdek de már marha gyorsan mentem majdnem odaértem a termünkhöz és ordítja a tanárnő a nevemet ó mondom bazz, hátranéztrem közbe nagyba beakartam fékezni de nekiszálltam a nyitott ajtónak és az meg mégjobban kijött a helyéről.

nem volt elég hogy bebaxtam mindenem még a tanárnő is odajött kiabálni hogy 17 éves vagyok és deiblkedek holott ez egy intézmény nem pedig a szellemlieg visszamaradottak számára létrehozott épület meg stb egy óráűn át oszotta az észt közben az osztályom is rajtam nevetett.

végül elvette a rollerem amit azóta sem adott vissza azt mondta még gondolkodik hogy mikor adja vissza de nem kizárt az évvége plusz azt is fontolóra vették hogy kifizettesék velem az ajtót pedig azt nem én vágtam gallyra.

ezt mondtam a szüleimnek is, ők meg nem is vesznek komolyan csak nevettek egyet ó mondom nagyon jó.

azóta meg görkorival járok suliba de már azzal is elestem hatszor és kiújúiltak a múlthető baleset ből számrazó sérüléseim ami a tanár hibája mert ha visszadná a rollerem nem kéne korival járnom.

engem dühit a dolog de nem tok mit csiálnin de jó lenne ha legalábba szüleim csinálnának valamit beszélnének az ajtó miatt vagy legalább visszakérnék a rollerem de áh.

17/F

2013. nov. 14. 18:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
YOU MADE MY DAY
2013. nov. 14. 18:04
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Pedig már azt hittem, a mi diákjainknál nincsenek furábbak... :-D
2013. nov. 14. 18:13
 3/13 A kérdező kommentje:
hát én nem vagyok fura sztem kicsit egyedibb vagyok mint a többiek mármint a stílusomat tekintve de am nincs velem gáz
2013. nov. 14. 18:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Miért rollerezel bent az iskolában?
2013. nov. 14. 18:21
 5/13 A kérdező kommentje:
mert sietni akartam de am nem szoktam
2013. nov. 14. 18:22
 6/13 anonim ***** válasza:
73%

Javaslom a szörfdeszkát közlekedési eszközként, az biztonságosabb.

Csak tudnám, a folyosón mit kerestél rollerrel?A tantermek közötti gyalogos haladás is lassan megy?

Hát őszintén szólva én is röhögtem az eseteden.Bocs.

Egy kis óvodai nevelés rádférne még:)

2013. nov. 14. 18:24
 7/13 A kérdező kommentje:
hosszú a folyosó és ha elkések még az órát tartó tanár is jól leszid mert a másik iránybavan a tanári és onnan kb 20 méter a termünk ahonnét én jöttem onnan meg kb 50-60 méter szal ha felbukkan a tanár tuti előbb ér be mint én ezért hajtottam a folyosó meg üres volt szal tökmindegy
2013. nov. 14. 18:29
 8/13 anonim ***** válasza:
73%

ez a 0 20-as csapdája. ez van felnőttként munkahelyeken is.

a lényeg sietned kell, siettetnek, a munkahelyen így elsiklasz valami felett, nem vagy precíz (suliskorban baleset) szóval ezért is meg azért te vagy a hibás, és leszidnak.

2013. nov. 14. 18:44
 9/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem szimplán örülj annak, hogy a szüleid nem tépték le a fejed, csak nevettek ezen az egészen. 20 év múlva már te is nevetni fogsz rajta, mert rájössz, hogy az, hogy ilyenért lecsesz a tanár, lutri, sőt, tulajdonképpen vicces, még akkor is, ha most megalázónak érzed. A munkahelyi taposómalom sokkal rosszabb egy szigorú tanárnál.
2013. nov. 14. 18:53
 10/13 anonim ***** válasza:
57%
Ezt nem a tanárok csinálják, hanem Te, te szerencsétlen! :-D
2013. nov. 14. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!