Hogyan mondjam el anyunak?
Én 17 múltam mikor a mostani barátom megismertem (6 éve). Elsőre nem mondtam anyának hogy vele találkozok, semmi különösebb oka nem volt, csak nem mondtam. A mellettünk lévő városban találkoztunk, csak annyit mondtam anyának hogy elmegyek ezt azt venni. Közben felhívott hogy ugyan mi tart eddig, mondtam hogy egyik ismerősömmel összefutottam (ami nem volt hazug ha úgy nézzük). Aztán végül is összejöttünk. Akkor már elmondtam anyának.
Szóval ha nem egy köztes megoldás, azt is felvetheted. Mondhatod hogy fiúval találkozol, ha nem túl konzervatívak, és szigorúak, lehet el fognak engedni, bár ez függ attól hogy hány éves is vagy.
És ti milyen távol laktatok egymástól?
Amúgy most leszek majd 17.
Elég nagy vagy már, hogy találkozz a sráccal kettesben, és ha komolyabb már a dolog, akkor mondd el anyukádnak, VISZONT ez esetben
főként ha idősebb a srác, bármennyire aranyos, kedves, NE menj el vele "csöndesebb" vagy "meghittebb" helyre, főként nem a lakására. Találkozzatok kávézóban pl., valami tipikus randi helyen. Nem tudom, honnan ismered a srácot, de ha csak facebookról és nincs olyan közeli ismerősöd, aki jól ismeri, akkor legyél vele óvatos, sajnos ilyen a mai világ.
Vagy ha elmondod anyukádnak, akkor tudja, hogy nagyjából merre mentek és hogyan érhet el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!