Anyám megütött, és elegem van a szüleimből?
Szerintem egy kicsit túlzol a veréssel kapcsolatban..Az egész szöveged egy lázadó tinédzserről szól..
" és kettesre se állok semmiből fizika kivételével.. "
nos, akkor végül is van kettesed, és rosszul tanulsz ahogy a tanár mondja... Végül is te is néha idegbeteg vagy ahogy írod... Szóval érdemes anyukád verzióját is meghallgatni ebben a témában..
Nos, szerintem itt arról van szó, hogy anyud és apud nincsenek jóban, biztosan vannak köztük veszekedések is. Ami anyukádban felgyülemlik feszültség és idegesség azokat rád vetíti ki ilyen formában. Gondolom apud felhívta és elmondta neki ezt a kabátos dolgot, ő meg azért borult ki, mert apudnak köze volt hozzá, illetve ő közölte, lehet hogy még le is cseszte amiért "nem nevel meg téged". Szerintem anyud próbálja megmenteni még a házasságát, ami talán szétesőben van.
Annyit tehetsz, hogy segítesz anyudnak, próbálod megérteni, esetleg megkérdezed, hogy van-e valami baj...
Utolsó te nagyon gyökér vagy.
Egy anya ne szidja a gyereke-pláne a kamasz gyerek külsejét, mert maradandó lelki sérülést okoz vele. De te ezt úgysem érted, mivel egy nagy suttyó vagy. Ugyanígy az anyukájának ezt tudnia kellene, bár lehet, hogy vele is ezt csinálták és sajnos ez egy rossz minta, amit tovább vitt, mert szintén nem tudta feldolgozni.
Egy torz énképet alkot a saját gyerekének, amikor tőle pont a bíztatást kellene kapja! Ez borzasztó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!