Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell elmondanom, hogy...

Miért kell elmondanom, hogy kivel találkozom?

Figyelt kérdés

1 hónapja véget ért a kapcsolatom, elkezdtem ismerkedni. Randiztam múlt héten egy sráccal, akiről mindent el kellett mondanom.. Hány éves, hova jár, mutassak képet, stbstb. Este meg megkérdezték, hogy mikor hozom őt bemutatni (1 találkozó után..), mikor alszik itt majd.

Nekem nem volt szimpatikus, így tegnap randiztam egy másikkal. Ki voltak akadva, hogy akkor most mi van, elkezdtem járni (??????) a másikkal, most meg találkozok ezzel, mit képzelek magamról, mekkora rbanc vagyok.

Nem értik meg, hogy 1 találkozó után még nem járunk és nem biztos, hogy látom többet. Képtelenek felfogni!!

Mit csináljak?

17/L

2013. nov. 10. 18:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem csak a rossz kinézetű lehet rossz ember.

De ha ennyire felnőtt vagy, akkor szenvedj szamár!

2013. nov. 13. 09:10
 12/13 A kérdező kommentje:

De te miről beszélsz???

Meg amúgy is, szerinted normális, hogy én is csak akkor látom először, amikor átjön? Ez mekkora marhaság??

Másrészt elég megoldhatatlan de mindegy

2013. nov. 13. 19:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne törődj vele, ő még abban a korszakban él, mikor a fiú a szülőknek udvarolt, nem a lánynak... Én már legalább 20 különböző sráccal randiztam, ezek közül legalább 15-tel egy randinál sose volt több. Na most mikor minden héten mással randiztam, mindenkit ide kellett volna csődítenem ezek szerint és hagyni, hogy egyessével tök feleslegesen bemutatkozzon mind, elmeséljék az élettörténetüket. Aztán az életbe többet nem látták volna egymást... Igazán sok értelme lett volna. Mindegy, lényeg, hogy ő elmaradt valahol az előző századokban, és az ezekről szóló romantikus filmek világában, de hogy nem 2013-ban él, az biztos.
2013. nov. 13. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!