Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell elmondanom, hogy...

Miért kell elmondanom, hogy kivel találkozom?

Figyelt kérdés

1 hónapja véget ért a kapcsolatom, elkezdtem ismerkedni. Randiztam múlt héten egy sráccal, akiről mindent el kellett mondanom.. Hány éves, hova jár, mutassak képet, stbstb. Este meg megkérdezték, hogy mikor hozom őt bemutatni (1 találkozó után..), mikor alszik itt majd.

Nekem nem volt szimpatikus, így tegnap randiztam egy másikkal. Ki voltak akadva, hogy akkor most mi van, elkezdtem járni (??????) a másikkal, most meg találkozok ezzel, mit képzelek magamról, mekkora rbanc vagyok.

Nem értik meg, hogy 1 találkozó után még nem járunk és nem biztos, hogy látom többet. Képtelenek felfogni!!

Mit csináljak?

17/L

2013. nov. 10. 18:27
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Sokkal jobb lenne, ha csak annyit kéne mondani, hogy randizok valakivel és PONT. Ide és ide megyünk, x óra körül érek haza.

De az nekik nem elég... Hazudni nem fogok nekik..

2013. nov. 10. 18:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Te szüleid is kb olyan szinten lehetnek mint az én nagyszüleim. Nem képesek felfogni, amit mondok nekik, de már nem is erőltetem meg magam. Hagyom őket a tévhitükben.
2013. nov. 10. 18:29
 3/13 A kérdező kommentje:
Csak én ezt annyira nem értem, mit gondolnak.. Hogy amikor találkozunk, már szerelmesek vagyunk egymásba és járunk? Mert kb ez jön le abból, amit mondanak. Meg azt is mondták, hogy biztos az 1. srác miatt hagytam ott az exemet, mit hazudozok... Pedig egyáltalán nem így történt.
2013. nov. 10. 18:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Ja és még ki is röhögtek, kigúnyoltak, hogy "na mi van, elhagytad x-t ezért a fiúért és most vele nem jött össze"
2013. nov. 10. 18:31
 5/13 anonim ***** válasza:
A szüleid idióták. Nem kell velük foglalkozni. Kamuzz be nekik valamit, hogy Lakatos Marlonbrandóval találkozol, aki 18 éves és már van 4 gyereke 3 nálad fiatalabb csajtól. Ezután nem kérdezgetnek majd.
2013. nov. 10. 19:21
 6/13 anonim ***** válasza:

Az vicces, hogy a szüleid kicsit félreértették a szitut, de megesik, majd rájönnek. Talán azért valóban nem célszerű hetente mással randizgatni, vagy legalábbis előre tisztázd a szüleiddel, hogy még csak ismerkedni akartok egymással, utána majd kiderül, hogy lesz-e a dolognak komolyabb folytatása, ha igen, feltétlenül bemutatod.

Azzal viszont nem tudom, mi a gondod, hogy mesélned kell róla, azért a helyükben te szívesen elengednéd random idegennel a kamasz lányodat? Persze, hogy tudni akarják, kicsoda, honnan ismered, hova mentek, milyen környezetből származik, mert azért ha elmeséled, hogy a suliból ismered, normális a családja, van hobbija, akkor nem gondolják, hogy egy qrvapecér fűzött be, és este nem jössz haza, mert két országgal odébb raknak ki épp az út szélére, vagy bármi. Egy szülőnek azért sok dologra kell gondolnia, és ne hidd, hogy használ a "már majdnem nagykorú vagyok" szöveg, mert 25 év múlva is ugyanígy érdekelni fogja őket, hogy kivel és mit csinálsz. Beleszólásuk persze akkor már nem igen lesz.

2013. nov. 10. 20:53
 7/13 anonim válasza:
mivel kiskorú vagy, azért a szüleid vállalnak érted felelőséget, egyenlőre nefelejtsd el, ha esetleg terhes lennél ő nekik kellene a gyerek után is a felelősséget válallni, hiszen te még tanulsz!! meglehet érteni, hogy bekell nekik mutatnod, hogy kivel találkozol!! hiszen egy ismeretlen huligánnal én sem engedném el a lányomat. ja és elne felejtsd, hogy este 10után az utcán sem tartózkodhatsz nagykorú felügyelete nélkül!! szóval jogos, hogy bekell mutatnod, hogy kivel mész és hova. ha a fiúnak ez nehezére esik, hogy belépjen az ajtón, és köszönjön, hogy jónapot kivánok kezit csókolom, meg elmondani, hogy XY vagyok, és ide meg ide megyünk, akkor ássa el magát a föld alá, hogy ennyire sem tisztelet tudó!!
2013. nov. 12. 05:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Kár hogy a szüleid így elrontják a dolgot.

Abban teljesen igazuk van, hogy tudniuk kell kivel , találkozol, mikor, hova mentek, ki ez az illető.

De ítéletet nem mondhatnak rólad, ráadásul így...

Viszont véleményük lehet, mert meg kell mutatniuk a "helyes" erkölcsi utat, amit ők nem tesznek, hanem itélkeznek, és ráadásul bután, amivel megy is bántanak...

2013. nov. 12. 10:49
 9/13 A kérdező kommentje:
7-es, te miről beszélsz??? Sose láttam és jöjjön be ide bemutatkozni???
2013. nov. 12. 16:47
 10/13 A kérdező kommentje:
Különben meg nem vagyok annyira hülye, hogy lakatos ármándókkal meg "huligánokkal" találkozgassak! Ja és nem éjszaka megyek, hanem délután, legkésőbb 7-re mindig hazaérek.
2013. nov. 12. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!