Miért kell elmondanom, hogy kivel találkozom?
1 hónapja véget ért a kapcsolatom, elkezdtem ismerkedni. Randiztam múlt héten egy sráccal, akiről mindent el kellett mondanom.. Hány éves, hova jár, mutassak képet, stbstb. Este meg megkérdezték, hogy mikor hozom őt bemutatni (1 találkozó után..), mikor alszik itt majd.
Nekem nem volt szimpatikus, így tegnap randiztam egy másikkal. Ki voltak akadva, hogy akkor most mi van, elkezdtem járni (??????) a másikkal, most meg találkozok ezzel, mit képzelek magamról, mekkora rbanc vagyok.
Nem értik meg, hogy 1 találkozó után még nem járunk és nem biztos, hogy látom többet. Képtelenek felfogni!!
Mit csináljak?
17/L
Sokkal jobb lenne, ha csak annyit kéne mondani, hogy randizok valakivel és PONT. Ide és ide megyünk, x óra körül érek haza.
De az nekik nem elég... Hazudni nem fogok nekik..
Az vicces, hogy a szüleid kicsit félreértették a szitut, de megesik, majd rájönnek. Talán azért valóban nem célszerű hetente mással randizgatni, vagy legalábbis előre tisztázd a szüleiddel, hogy még csak ismerkedni akartok egymással, utána majd kiderül, hogy lesz-e a dolognak komolyabb folytatása, ha igen, feltétlenül bemutatod.
Azzal viszont nem tudom, mi a gondod, hogy mesélned kell róla, azért a helyükben te szívesen elengednéd random idegennel a kamasz lányodat? Persze, hogy tudni akarják, kicsoda, honnan ismered, hova mentek, milyen környezetből származik, mert azért ha elmeséled, hogy a suliból ismered, normális a családja, van hobbija, akkor nem gondolják, hogy egy qrvapecér fűzött be, és este nem jössz haza, mert két országgal odébb raknak ki épp az út szélére, vagy bármi. Egy szülőnek azért sok dologra kell gondolnia, és ne hidd, hogy használ a "már majdnem nagykorú vagyok" szöveg, mert 25 év múlva is ugyanígy érdekelni fogja őket, hogy kivel és mit csinálsz. Beleszólásuk persze akkor már nem igen lesz.
Kár hogy a szüleid így elrontják a dolgot.
Abban teljesen igazuk van, hogy tudniuk kell kivel , találkozol, mikor, hova mentek, ki ez az illető.
De ítéletet nem mondhatnak rólad, ráadásul így...
Viszont véleményük lehet, mert meg kell mutatniuk a "helyes" erkölcsi utat, amit ők nem tesznek, hanem itélkeznek, és ráadásul bután, amivel megy is bántanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!