Igazságos ez így?

Figyelt kérdés
Szóval ha ketten vagyunk testvérek..én vagyok a fiatalabb. És a Nővérem olyan suliba ment ami közelebb is lett volna és bent lakó,pedig a másik suli nagyon közel lett volna és utazni is bírt volna. Akkor most én mért nem mehettem ugyan oda? másik szakra mentem volna de abba a városba...mondjuk ez a szak is van közelebb,sőt ebbe a városba ahol lakunk,de akkor sem érzem igazságosnak...
2013. nov. 10. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
He?
2013. nov. 10. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
He?
2013. nov. 10. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:
ha megpróbálod érthetőbben megfogalmazni, akkor talán válaszolni is tudnánk...
2013. nov. 10. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínű a szüleidnek nehéz lenne két gyerek kollégiumát utazását fizetni.Neked nem az a dolgod,hogy az elégedetlenkedéseddel még jobban megnehezítsd nekik ezt a helyzetet,hanem ahol lehet ott inkább könnyítsd.Biztos vagyok benne,hogy nekik sem okoz örömet ez a helyzet.
2013. nov. 10. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:

valószínűleg az ő viselkedése nagybb bizalmat eredményezett a szülőknél.

vagy fordítva: rájöttek hogy túl nagy bizalmat szavaztak meg neki, és megromlott, rosszul döntöttek mikor engedték, ezért téged nem engednek most..

nem igazságos, de az életben semmi az. Ahogy a mondás tartja: Meghalt Mátyás, oda az igazság.

2013. nov. 10. 18:12
 6/6 A kérdező kommentje:

oké. igaz hogy a pénzzel egy kis gond van,de megoldható! és egyébként ebben az osztályban nem érzem jól magam...ez komoly..nagyon rossz osztály,meg előtte nem itt laktunk és én nem sok mindenkivel lettem jóba és az osztályból meg senkit nem ismertem ők viszont ismerték egymást és nagyon rossz. ahova szerettem volna menni ot jár az egyik ismerősöm és azt mondja hogy tök jó osztály meg kb senki senkit nem ismert és nagyon jól befogadnak mindenkit,meg még nemrég ment hozzájuk valaki és azt is egyből befogadták.

nem a bizalomról van szó...

2013. nov. 10. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!