Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek túlzásba estem...

Szerintetek túlzásba estem vagy egy picit igazam van?

Figyelt kérdés

Nem gondolom azt hogy nem telik ki az időmből de néha már sok ami van.

21 éves lány vagyok, van egy autóm, amit saját pénzemből vettem meg, amikor tankolok az is saját zsebből megy.

Nem zavar ha anyukámat el kell vinnem vásárolni mindennap szinte, vagy ha az se hogy hetente ki megyünk a temetőbe, de az már túlzás hogy a temető is kb 3-4 óra amit ott eltöltünk.

Hasznosabban is tudnám az időmet tölteni.

Na ami túl megy minden határon, hogy rá szokott hogy szemetet össze gyűjteni és be a csomagtartóba és visszük.

De az autó annyira undorító lesz hogy már teljesen elegem van belőle. Állandóan takarítsam ki, mert használhatatlan lesz. Fűszál, nyúl ürülék, kutya ürülék, gaz szóval minden sz_r.

Lehet fel fújom de akkor lenne benne annyi gerincesség hogy elvállalja hogy kitakarítja.

Az utasteret is állandóan össze piszkítja.

Volt hogy dohányzott és a hamu az pont a legszűkebb helyen landolt, ha eszik, szándékosan morzsás kiflit vesz az is oda kerül. Szerintem erről le lehetne szokni, hónapok óta ez megy és belefáradtam.

Lehet hogy van akinek ez egy piti dolog de engem nagyon is idegesít!

2013. nov. 10. 15:53
1 2
 11/11 anonim válasza:

Azért azt megnézném, hogy más autóját is így teli szemeteli-e, vagy csak a Tied...

Egyébként nem értem, miért eszik az autóban, egyen előtte, vagy utána, ez nem ebédlő.

Szerintem igenis beszélj vele, inkább vigyáznia kellene az autóra, nem így lelomolnia.

2013. nov. 16. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!