Hogyan vegyem rá?

Figyelt kérdés

Anya nyáron megengedte, hogy kiszőkítsem a hajam, hiába akart lebeszélni róla, a középbarna hajamból sárgát (szó szerint!) kreáltam egyedül otthon. Utáltam. Elmentem fodrászhoz, ő kiszőkítette. Sokkal jobb lett, pár mosás utánig.. aztán újra besárgult. Na jó akkor rávettem, hogy sulikezdés, szeptember.. legyen új barna hajam.. befestette a fodrász jó sötétbarnával (az akkor még sárgás) hajamat.. pár mosás után itthon, már ledobta a színt.. világos barna lett.. de már hetek óta olyan vöröses árnyalata van, hogy rettentően zavar, a fényképeken szó szerint vörösnek tűnik, pedig nem az, hiába mondom ezt másoknak is.. egyáltalán nem tetszik, nem áll jól.

Felajánlottam anyának, hogy az eredeti középbarna hajszínemre hagy fessem át, hogy újra természetes legyen, ne ilyen vöröses. Erre nem engedi. Fogalmam sincs hogy vegyem rá, de már komolyan szégyellem, mert szörnyen tud néha kinézni..

Jól tanulok, segítek itthon, a sárga hajat engedte, meg a sötétet, a természetest meg nem? Hol itt a logika? Mondván, hogy majdnem 15 évesen ne fessek hajat.. mert eddig nem azt csináltam? Hát én ezt nem tudom megérteni..

2013. nov. 8. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet csak megelégelte, hogy össze-vissza festeted. Zsebpénzed van? Mert akkor keress egy normális, megbízható fodrászt és ahhoz menj el, ne ilyen kontárhoz.

Egyébként próbálj meg leülni anyuddal és ígérd meg neki mondjuk, hogy többet nem variálsz egy ideig a hajszíneddel, de így nagyon igénytelennek érzed magad.

2013. nov. 8. 18:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta ha az engedélye nélkül befestem, a barátomtól tilt el.. ezt pedig nem kockáztatnám. :/ Próbáltam, de csak azt mondja, hogy "ő a felnőtt, ő mondja meg mit csinálok".
2013. nov. 8. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem már elege lett a hülyeségeidből, nekem is az lenne!!

Ha nem otthon gyakoroltál volna akkor nem szúrtad volna el a szőkítést. Ezt teszi sok hozzád hasonló 15 éves aki azt hiszi, hogy már felnőtt és okos, de még közötök sincs hozzá!

2013. nov. 8. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem tele lett veled meg a hülyeségeiddel a hócipője. Legalábbis már én is ki lennék rád akadva.
2013. nov. 8. 18:49
 5/9 A kérdező kommentje:
2 hajfestéstől kiakadnátok/kiakadt? Hát ez tényleg olyan megterhelő, és rohadt nagy hülyeség. Gondolom nincs gyereketek.
2013. nov. 8. 18:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azért nem engedi, mert a rengeteg festéstől teljesen tönkremegy a hajad. És igaza is van. Ha nem akarsz fénytelen, töredező, hulló hajat, akkor hagyd így, ahogy van, egy idő után kifakul a festék, vagy lenő teljesen.
2013. nov. 8. 18:56
 7/9 A kérdező kommentje:
De már teljesen kifakult, és ezért van ilyen szörnyű színe. :( Megértem őt, de ez lenne az utolsó.. :/
2013. nov. 8. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a harmadik sem lenne az utolsó, mert amig nem nö le teljesen , addig mindenféle szín pár hét után ronda lesz.

Ha elég hosszú lesz, levágathatod a ronda részt és utána meg nem fested házilag még egyszer.

2013. nov. 8. 20:59
 9/9 anonim ***** válasza:

A 8-as válaszolónak igaza van.

Fölösleges csodát várnod, ezen csak az idő és az olló segít.

2013. nov. 8. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!