Hogy vegyem rá a szüleim, hogy velünk jöhessen a kutyánk is túrázni?
Fogd meg a kutyát és sétáljatok a városba vagy a város szélén stb... Most oké koszos lesz az autó és, takarítani ki lehet nem? Ezt a logikát én is annyira bírom időnként. Nekem is van autóm, és amikor a párom hozza a kutyusát akkor mindig beteríti a hátsó ülést, pedig mondom neki hogy felesleges, amúgy sem egy új autó meg porszívó van, nem tart semeddig meg úgy is lerúgja magáról.
Ha tó mellett mentek lehet veszélyes a kutyusnak mert oké hogy inna de az ilyen helyeken valóban megőrülnek lehet hogy ezért nem akarják hogy vidd magaddal, de gondolom nem akarták ezt mondani. Nekem is van kutyám nem csak a barátnőmnek igaz még nem élünk együtt de én is mondtam a páromnak hogy ha tó közelbe megyünk ne hozza magával nehogy belemásszon mert lehet már túl hideg neki, és amikor az én kutyámnak rosszat tett a tó mert annyira hideg volt hogy megfázott plusz az egyik hátsó lábán az ízületek is olyan szinten begyulladtak hogy még az orvos is nehezen tudott segíteni rajta hogy helyre jöjjön, de szerencsére most már semmi baja és én maximum nyáron viszem vízpartra a kutyám. Meg ugye még jó idő van az erdő tele kullancsokkal és gondolom nem akarják hogy a kutyába kerüljön, mert nálunk veszett sok van belőle, oké hogy bennem eddig sosem volt, pedig nem vagyok beoltva meg semmi még be sem fújtam magam, de épp szerdán én is elvittem a kutyusomat sétálni az erdőbe jött a párom is a kutyájával, és a párom kutyájából 5 kullancsot kellett kiszednünk. Még szerencse hogy értek hozzá és nem kellett orvoshoz vinni, de az én kutyámban is volt 2. Szerencsére bennünk nem volt de oké hogy pórázon vittük végig a kutyákat, csak mert mások is voltak ott és nem akartunk bajt, főleg hogy az én kutyám hajlandó odamenni bárkihez hogy megsimogassák vagy valami, mert ő ilyen de a párom kutyája ha lekerül róla a póráz akkor nem hallgat senkire csak megy a feje után. De ilyen helyekre én sem viszek kutyát meg a párom sem ahol vízpart van, de ha sima erdőbe vinnétek akkor nyugodtan lehetett volna én szerintem, mert kocsit ki lehet takarítani vagy valami rongyot a kutya alá tenni. Plusz viszel táskát benne 1-1,5 liter csapvizet és egy kis tálkát mellé és ennyi.
Sajnos még sok a kullancs lehet ez is ok erre mint mondtam én is sokat szedtem ki a kutyáinkból, mi a párommal még ezért nem visszük ki olyan sűrűn a kutyusokat az erdőbe mert nem akarjuk hogy baj legyen.
Valamilyen igaza van anyukádéknak inkább a párjának, de valamilyen szinten viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!