Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek higgyek? A gyerekemnek,...

Kinek higgyek? A gyerekemnek, vagy az apjának?

Figyelt kérdés
Van egy óvodás korú fiam, akinek az apjával szétmentünk pár éve. Neki azóta van új nője, akit nem ismerek, de nem is vagyok rá kíváncsi. Egy láthatás alkalmával a fiam azt mondta a telefonba, h az apja új nője meglökdöste, amire én nagyon kibuktam, és jól beolvastam az apjának, de ők azt állítják, ilyen nem történt, és a gyerek hazudik. Állítólag ők meg is beszélték a gyerekkel a dolgot, de hát ő még pici, könnyű befolyásolni. Hármasban is próbáltuk megbeszélni a gyerekkel a dolgot, de akkor megkukult, nem mondott egy szót sem. Az tény, h 2 évig nem volt ilyen probléma, vagy legalább is, én nem tudok róla. Nem szívesen engedem így el a fiam hozzájuk, ki tudja, az a nő hogyan bánik vele. Mit lehet ilyenkor tenni? Ti kinek hinnétek?

2013. nov. 7. 10:06
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
73%

Te jó ég!!!Rögtön dilidoki???Na ezekből a gyerekekből lesznek a retaldált felnőttek!!!

Látom a nemtetsző válaszokat 1000-rel lepontozod,csak azt fogadod el ami neked ad igazat.Röhejes vagy!

2013. nov. 7. 11:48
 22/42 anonim ***** válasza:
25%
nálunk hasonló szituáció volt(nem lökdösés hanem a gyermekem elött engem szidott a barátnő)én apával beszéltem ezt át,aki abszolút megértette ,hogy a lányomnak ez se nem jó,se nem hasznos....én nem hiszem ,hogy a gyermekem hazudna mert nálunk ez nem divat,de be is bizonyosodott,hogy igaz volt mert azóta sosem mondott ilyet....én nagyon örülök ,hogy a volt férjemmel mindent meg tudunk beszélni,hiszen ez a gyermekünk érdeke....szerintem ti is ezt próbáljátok meg,sok sikert
2013. nov. 7. 12:06
 23/42 anonim ***** válasza:
23%

"Te jó ég!!!Rögtön dilidoki???Na ezekből a gyerekekből lesznek a retaldált felnőttek!!! "

Irónikus, hogy ezután azt írtad, hogy "Röhejes" a kommentelő. Szerinted te minek tűnsz?

-Ennyi felkiáltó-, kérdőjelet a 13 évesek szoktak használni

-Dilidokinak hívni egy BSC diplomás, bölcsészt

-Retardáldnak hívod azt, aki a megfelelő szakemberhez fordul..

2013. nov. 7. 12:16
 24/42 anonim ***** válasza:
90%

Ha a gyerek valami veszélyforráshoz szalad, vagy közelít, van, mikor az ember utolsó pillanatban löki el onnan, mert másképpen nem tudja kivédeni a balesetet.

Járj utána, hogy pontosan milyen körülmények között és miért "lökdöste", honnan hová, mutassa meg rajtad, hogy hogy csinálta.

2013. nov. 7. 12:44
 25/42 anonim ***** válasza:
91%
Azért megnézném a pszichológus fejét, amikor azt mondod: "Doktor úr/nő, itt a fiam, szeretném megtudni, hogy meglökték-e."
2013. nov. 7. 12:58
 26/42 anonim ***** válasza:
87%
Az orvosok szeretik az csip-csup dolgokért rohangáló anyatigriseket,mert le lehet húzni őket pénzzel rendesen.A doki ilyen esetben úgyis az anyának ad igazat,mert azzal keresi a kenyerét.
2013. nov. 7. 13:02
 27/42 anonim ***** válasza:
98%

"Ahhoz a nőhöz..."

Az a nő az új társa, párja, a másik gyermeke anyja és a te gyereked mostohaanyja. Fogadd el. Lépj tovább.

2013. nov. 7. 13:02
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

A kisgyerekek egy csomó dolgot valósnak élnek meg, nem is feltétlen hazudnak. Egyszerűen csak azt hiszi, hogy az történt, ami elképzelt, mert a kettő nem válik még külön teljesen.

Úristen hány gyerek hiszi, hogy szörny van az ágy alatt, és biztosra állítja...egyszerűen van egy szorongása, amit valósnak vélt élményekkel próbál alátámasztani, hiszen ő sem érti.

A lökdösés meg aztán annyira nem "bántalmazás", hogy felesleges ebből ügyet csinálni, ha meg is történt. Most tényleg... barátnőm gyerekét egyszer métereken át cipeltük a két kezénél fogva, miközben visított egy óriási hiszti közepette. E között meg a lökdösés között kvázi semmi különbség nincsen. Csak nem hagyhattuk a gyereket az erdő közepén. Akkor a saját anyja tartsa távol magát a gyerektől?

Ezért pszichológushoz vinni egy vicc.

2013. nov. 7. 13:14
 29/42 anonim ***** válasza:
93%

Megértem, hogy a gyerek a legfontosabb, de szerintem ez túlzás a részedről. Az egyik válaszoló tökéletesen megfogalmazta, hogy a gyerek lehet csak kitalálta, mert nem akart aludni. Ennyi... Te meg egyből pszichológushoz akarod vinni, eltiltani őt a mostohától.

De egyébként látszik az írásodon, hogy utálod " azt a nőt" , nem is ismered, de már ítélkezel felette. Olyan mintha nem akarnád elfogadni, hogy az exednek új családja van, hisz a féltestvéréről sem szereted, ha mesél neked fiad.

Van egy olyan érzésem, hogy itt neked van bajod, és ez most egy tökéletes alkalom, hogy végre odacsíphess az apukának.

2013. nov. 7. 13:18
 30/42 A kérdező kommentje:

Senkit nem pontoztam le. Sztem eléggé sokféle vélemény alakult ki, úh voltak bőven, akik fel-le pontozgassanak, nem kell egyből rám mutogatni.

Amúgy a lökdösés nem azért volt, mert vmi veszély elől kellett ellökni, ez teljesen biztos. Annyit tudok még, h az exem nőjének a bnője is jelen volt, és ő vigasztalta meg az eset után a fiam.

2013. nov. 7. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!