Megloptam anyumat és már nagyon bánom. Hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Ő még nem vette észre, sőt lehet, hogy nem is fogja hisz nem nagy összegről van szó. De nagyon rosszul érzem magam minden egyes alkalommal amikor eszembe jut és elszeretném neki mondani. De hogyan?
13/L
2013. nov. 4. 23:41
21/22 anonim válasza:
Kérdező, reménytelen vagy. Beszélj anyáddal a "lopásról", ami meg se történt, meg se történt, mert megbántad, és visszatetted a pénzt. Most már én is ezt tanácsolom. :D :D :D :D :D :D :D :D
22/22 anonim válasza:
Figyelj! Én azt javaslom, hogy tartsd meg a pénzt és maradjon meg a bűntudatod is. Hogy miért hasznos ez? Azért mert anyukád sosem fog benned csalódni, te meg sosem fogsz többet lopni. Ha bevallod és Ő megbocsájt, Te megynyugszol... és újra lopni fogsz. Ha bevallod és nem bocsájt meg, akkor megmarad a bűntudatod. A lényeg, hogy volt bátorságod beismerni magadnak, hogy hibát követtél el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!