Miért csinálta ezt anya? Hogy értessem meg vele, hogy nem megyek oda vissza?
1 hete kidobott otthonról.
Az előzménye a dolognak az,hogy egy házasság tönkrement és a férfi felesége engem hibáztatott.Anya megkérdezte,hogy mégis mi volt az az egész és én elmondtam neki.
Elkezdett veszekedni velem és mondta,hogy költözzek el,mert ő nem tűr meg egy k...át a házában és fogalma sincs,hogy abból a csendes,ártatlan kislányból hogy lettem ilyen.
Elköltöztem és nem is kerestem.Pár napja felhívott,hogy beszéljünk.Mondtam,hogy nekem nincs miről beszélnem vele,azok után,hogy mindennek lehordott és kidobott.
Azóta hívogat és az egyik barátnőmmel is beszélt,ő azt mondta,hogy anya szeretné ha hazamennék és olyan lenne minden,mint az eset előtt.
De nem lesz olyan,ezt muszáj elfogadnia.
Szerintem nem tartozik a jó anya kategóriába az,aki kidobja otthonról a gimnazista lányát,azért,mert olyat tett,ami neki nem tetszik.
Azért ez nem így van.
Nyilván nem a kérdező hajtott nős pasira, hanem fordítva. Az a házasság már rég tönkrement a férj hibájából, ha egy gimnazista lányt akart behálózni.
Anyukád első körben kicsit túlreagálta a dolgokat, és utána meg is bánta. Menj haza, jobbat nem tehetsz. A kapcsolatotok meg maradhat jó. Annó nekem is sok nagy vitám volt Anyukámmal, most pedig a legjobb barátnőm 30 felett.
Nyilván nem a kérdező hajtott nős pasira, hanem fordítva. Az a házasság már rég tönkrement a férj hibájából, ha egy gimnazista lányt akart behálózni.
aztán ezt a kristálygömbödből olvastad ki? A kislány stílusa alapján én pl el tudom képzelni, hogy ő kezdeményezett.
Légyszi ne próbáljátok megjósolni,hogy mi lesz a jövőben.Persze,lehet,hogy szakítunk és kidob,de eddig nem úgy áll a helyzet.
Azt hittem,hogy anyára mindig számíthatok,de ezek után már nem tudok bízni benne,bár eddig sem volt makulátlan a kapcsolatunk.
Nem én hajtottam rá,először komolyan se gondoltam az egészet.Nem kértem soha,hogy váljon el miattam,ő döntött így.
Nem,nem ezt kellett volna tennie.De szerintem az a reakció sem volt normális,ahogy ő reagált.
Anya azt hiszi,hogyha beszélünk,akkor le tud beszélni erről a kapcsolatról.Szóval semmi értelme,hogy ezen idegeskedjek.
Nagyot tévedett, amikor kirakott a házából, egy szulö ilyet nem tesz soha!
Ezzel meginog a gyereke biztonsagérzete , otthonba vetett hite
Avelemenyet elmondhatja de nem rakhatja ki a gyerekét
Nekem is ugyanaz a tapasztalatom mint a 17-esnek, ifjú lánykoromban a munkahelyemen több nős kolléga és ügyfél környékezett meg, amikor rákérdeztem, hogy na és a feleséggel mi van, akkor jött a duma, hogy ők már nincsenek ÚÚÚÚÚÚGY együtt (de persze azért titokban kéne találkozni), meg el akar válni, de a feleségnek most halt meg a nagymamája/aranyhala/kutyusa, a gyerek most kezdi az iskolát/ovit/szünidő jön/tanév közben vagyunk, nem szabad felzaklatni.
Pedig nem riszáltam magam senki előtt, mert tartós kapcsolatom volt akit nem kívántam megcsalni, főleg nem házas ember kellett volna. Teljesen elképzelhető, hogy egy tapasztalatlan lány bedől ezeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!