Ennyire nem érdeklem?

Figyelt kérdés
A szüleim kiskoromban elváltak. Apa egy ideig még törődött velem, elvitt pàr helyre. Aztán lett egy barátnője és gyerekei. Még utána is foglalkozott velem. Aztán évekig semmi. 13 éves koromban hívtam fel, hogy szeretnék vele találkozni, beszélni, mert valamilyen szinten hiányzik az, hogy tudjam, ki is az édesapám. Egy ideig megint találkoztam vele, nagyjàból heti 1szer. De mindig én kerestem, ő sose, vagy csak nagyon ritkán hívott magától. Aztán egyszer megígérte, hogy hív. Azóta semmi. Ès ennek több, mint egy(!) éve. Néha eszembe jut...Nem is ő maga, nem is a szeretete hiányzik, csakhogy megismerhessem. Nem érdeklem őt?

2013. okt. 30. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek, nem, nem érdekled őt. Ez kemény helyzet, de ez az igazság. Főleg úgy, hogy nyitott vagy felé, keresed és találkoznál vele, és ő nem szakít időt rád. Be kell látni, hogy nem, sajnos nem érdeklődik. Meg fogja bánni, amikor idős emberként ül otthon és elgondolkodik az életén. Akkor érezni fogja, hogy elszalasztott valamit, ami már sosem jön vissza. Az, hogy megismerjen téged, hogy lássa, hogy érsz nővé és leszel felnőtt, értelmes nő, anya, stb. De ez már az ő felelőssége. Sajnálom, hogy így alakult az életed, de nem a te hibád. Megtetted, amit meg tudtál. Ünnepekkor hívd fel, köszöntsd és add meg a lehetőséget, hogy keressen, ha akar, talán még időben észbekap, kívánom, hogy így legyen!
2013. okt. 30. 16:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. okt. 30. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy annak ellenére, hogy Te mindent megtettél, továbbra sem próbál bevonni az életébe! Ez nem szép egy apától, és nem ezt érdemled!

De ne keseredj el, sok olyan esetet láttam már, hogy hasonló szülők egyszer csak feleszméltek és próbálták a dolgokat helyrehozni! Remélem nála is bekövetkezik!

2013. okt. 30. 16:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek vagytok hogy bíztattok, de nem hiszem...Anya azt mondta, hogy mikor meghalt a testvére, azóta nem is nagyon tud szeretni és az ő kapcsolatuk se volt jó abban a rövid házasságba.
2013. okt. 30. 17:49
 5/7 A kérdező kommentje:
*házasságban
2013. okt. 30. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el! Te meg tettél mindent

Szerintem érdekled valamennyire , különben el se jött volna. Ezt is meg tagadhatta volna tőled.

Szerintem hívdd fel és próbálj meg találkozni vele személyesen és tedd fel azokat kérdéseket, ami neked a megismerést jelenti.Gondolom meg akarod tudni, hogy mirét ment el , szeret-e, miért nem hívott stb.

Ez neked is segít lezárni a történetet. Aztán a beszélgetést zárdd le és mondd meg neki, hogy most már nem fogod keresni. Ha további kapcsolat csak rajta múlik.

2013. okt. 30. 18:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez végülis korrekt lenne.:) Neked is köszi!
2013. okt. 30. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!