Ennyire nem érdeklem?
Sajnálom, hogy annak ellenére, hogy Te mindent megtettél, továbbra sem próbál bevonni az életébe! Ez nem szép egy apától, és nem ezt érdemled!
De ne keseredj el, sok olyan esetet láttam már, hogy hasonló szülők egyszer csak feleszméltek és próbálták a dolgokat helyrehozni! Remélem nála is bekövetkezik!
Ne keseredj el! Te meg tettél mindent
Szerintem érdekled valamennyire , különben el se jött volna. Ezt is meg tagadhatta volna tőled.
Szerintem hívdd fel és próbálj meg találkozni vele személyesen és tedd fel azokat kérdéseket, ami neked a megismerést jelenti.Gondolom meg akarod tudni, hogy mirét ment el , szeret-e, miért nem hívott stb.
Ez neked is segít lezárni a történetet. Aztán a beszélgetést zárdd le és mondd meg neki, hogy most már nem fogod keresni. Ha további kapcsolat csak rajta múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!