Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek apám néha gondol...

Szerintetek apám néha gondol rám, vagy totál nem érdeklem?

Figyelt kérdés
Nagykorú vagyok, apa nélkül nőttem fel, nem látogatott 3 éves korom után. Az utcán néha láttam, ahogy a melós autójával megy. Ja, és 3 évvel ezelőtt, egy kisebb szórakozó helyen láttam, nem jött oda hozzám. Figyelt, de semmi több. Aztán jól leitta magát és elment. Egy nő, aki vele volt, azt mondta, ő ezt nem akarja megbeszélni. Oké, senki nem szólt hozzá. Én nem tudom mit is érzek iránta pontosan. Gyűlölöm azért, amiért csak úgy elment. Egy részről hiányzik is persze. Én azért nem mentem oda, mert volt egy olyan érzésem, hogy nem állna velem szóba. Annyi alkalma lett volna már rá, hogy beszéljen velem ha akar. Ha esetleg látott az utcán, megállhatott volna és oda jöhetett volna hozzám.
2012. márc. 2. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát tuti gondol rád de nem értem a viszonyulásást. 3 éves voltam mikor elváltak a szüleim, ennek 29 éve.... Apám nem volt jó férj, viszont apaként mai napig megállja a helyét.... 120 km-re lakunk egymástól , ráadásul ő külföldön él, de mindennap emailben, skypo-on vagy telefonon beszélünk, és két-három hetente találkozunk. Van új családja, felesége, de attól én vagyok a pici lánya. Ha apukád hiányát érzed és biztosan érzed , sztem ha nem akarsz vele személyesen beszélni, én azért irnék neki egy levelet, emailt, a kérdéseimmel.... lehet nem érdemli meg, de arra gondonék , ők csask idősödnek , egyser meghal és lehet bánni fogod h nem kérdezted meg tőle, miértnem akar téged stb...Tudom, h az ő dolga lenne, ő hagyott el,... de akkor is. ez az én véleményem
2012. márc. 2. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
gondol rá néha és neki is szar, de nem tud szembenézni a lelkiismeretével, nem mer változtatni
2012. márc. 2. 16:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én apám is ilyen. Egyszer gondolt rám. Mikor anyukám meghalt. Arra várt, hogy majd akkor én keresem őt. Nagyon logikus lett volna mi után 5 éves korom óta leszart, és a 3000 ft gyerektartást is kb két évig fizette.
2012. márc. 2. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom. :(

De erre sajnos mi nem tudhatjuk a választ.

Egyszer talán szedd össze a bátorságodat, menj oda hozzá, és kérdezd meg kerek-perec. Lehet, hogy a bizonyosság (bármilyen is) jobb, mint ez a bizonytalanság. Nem?

2012. márc. 2. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Válassz, melyiket szeretnéd:

- a teljes bizonytalanság, nem csinálsz semmit és arra gondolsz " mi lett volna ha" és még lehet reményed arra, hogy szeret..de semmi több..

-legközelebb, amikor látod odamész hozzá és beszéltek..

Ez természetesen rosszul is elsülhet, de én ezt választanám. Addig nem tudnék nyugodt lenni, amíg meg nem tudom, hogy Ő hogyan viszonyul hozzám.

Ja és azt se felejtsük el, hogy akkor miért is ment el? Anyukád bármit mondhat..

Gondolkodj el ezen és dönts okosan! :)

2012. márc. 2. 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Apám és a nővérem kapcsolata ugyanilyen volt. Amikor 3 éves volt nővérem, akkor váltak el a szülei. Egy darabig lelkesen ment a gyerekért, de az anyuka állandóan próbált keresztbe tenni apukának. Az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor apu leszervezett egy 1 hetes előre megbeszélt balatoni nyaralást a kislánnyal, aztán az anyja meg azt mondta, hogy a gyerek beteg és ezért nem tud menni, amikor apa ment érte. Apa akkor megmondta a volt feleségnek, hogy vagy odaadja a kislányt vagy nem megy többet érte. Anyuka nem engedte el a kislányt és azzal tömte a fejét, hogy apa már nem szereti őt, meg tartásdíjat sem fizet, stb. Pedig tudom, hogy ez nem igaz, ha én kaptam valamit, mindig vett a nővéremnek is és elküldte csomagban neki, együtt adtuk fel.

Sajnos csak későn találtak egymásra, a nővérem akkor már 33 éves volt. Akkor sem jószántukból találkoztak, hanem az esküvőmre voltak meghívva mindketten. Ilyen sok időt nem tudtak bepótolni, de most már gyakran hívják egymást telefonon és találkoznak. Azóta, hogy megismerte apát a nővérem, ő is sok mindent másképpen lát.

2012. márc. 2. 17:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Az még lemaradt, hogy soha nem telt el úgy nap, hogy ne gondolt volna édesapám a nővéremre. Minden karácsonykor, szülinapkor, névnapkor, minden áldott nap eszébe jutott, nagyon hiányzott neki de ugyanakkor nem tudta leküzdeni a büszkeségét sem, meg félt attól, hogy nővérem elküldi.
2012. márc. 2. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Az lehet az anyukája bármit mondhat,de az apja az anyjától vált el,nem a gyerekétől.Ha gondolt volna rá,fontos lett volna az életében akkor keresi a gyerekét.Tudod mikor fog apád gondolni rád?Majd ha lepukkadt beteg öreg ember lesz.Na majd akkor eszébe fogsz jutni.Igy jártam én is,nem hatott meg a betegsége,nekem az volt a büntetésem nem tudtam mi az apa,neki pedig az volt úgy halt meg soha nem találkoztunk.És nincs lelki ismeret furdalásom még a temetésére sem mentem el.Minek álljak egy idegen ember sírjánál,és sírassam mit??
2012. márc. 3. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!