Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdeklem őt?

Szerintetek érdeklem őt?

Figyelt kérdés

Van egy pasi(31) akivel már sok ideje levelezek és beszélgetek és szinte folyton Én vetem fel a találkozót Ő egyszer sem mondja, meg sem említi egy szóval sem. Párszor találkoztam vele, de úgy találkoztam vele, hogy akkor is én harcoltam ki nagy nehezen. És mikor felvetem hogy találkozni szeretnék vele, akkor vagy azt írja, hogy még nem tudja, vagy megpróbál ráérni, vagy azt hogy nagyon sok a dolga, vagy épp mással találkozik...

Én nagyon megszerettem ezt az embert és nem is igazán akarok tőle elszakadni úgymond, mert hiányozna nagyon ha már nem írnánk egymásnak. :(

De attól ír mindig mindennap, nekem ez már nem elég. És már a tudtára adtam hogy milyen érzéseket táplálok iránta és úgy mondja hogy nem ér rá :(

Szerintetek?

Én 19 vagyok

2013. márc. 16. 14:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Szórakozik Veled, egyáltalán nem vesz komolyan. Felejtsd el !
2013. márc. 16. 14:24
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
hát aki nagyon akar, az szakít rád időt úgyis
2013. márc. 16. 14:25
 3/15 A kérdező kommentje:
De mindent leír pl hogy mi történik körülötte, hogy mi van vele és kérdezget hogy mi van velem, csak nem értem miért kerüli annyira a találkozás témát. Szerintetek ne írjak neki többet? Ez helyes lenne?
2013. márc. 16. 14:28
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

Hát én ha tetszik és akarok is valamit a lánytól akkor mindig van időm hogy találkozzam vele, sőt vissza sem lehetne tartani hogy ne menjek..

Ezek után kérdezd meg magadtól.. Akar ez a pasas tőlem valamit egyáltalán?? Nem hiszem...

24/F

2013. márc. 16. 14:29
 5/15 anonim ***** válasza:
Ne írjál neki! Majd figyeld meg, hogy keres majd, hogy mi van veled meg minden! Az a legrosszabb ha nem tudja, hogy most mi van.
2013. márc. 16. 14:31
 6/15 anonim ***** válasza:
Az nem lehetséges, hogy van párja és azért nem akar Veled találkozni ? Mennyit tudsz róla ?
2013. márc. 16. 14:32
 7/15 anonim ***** válasza:

Én téged sem értelek. Ide írsz ki kérdést, holott a kérdéseidet egyenesen neki is felteheted.

Miért nem kérdezel rá?

Kérdezd meg egyenesen hogy miért zárkózik el a személyes kommunikációtól, hogy találkozzatok.

Miért nem akar veled találkozni.

Kérdezz rá, hogy szerinte lehet -e több köztetek a napi írásoknál, telefonálásoknál.

Kérdezz rá, hogy ven-e esély arra hogy ti egy párt alkossatok,esetleg több is legyen köztetek pár levél írásnál.

Ha annyi mindent tudtok írni, beszélgetni akkor ez a téma se legyen tabu..

2013. márc. 16. 14:33
 8/15 A kérdező kommentje:
Annyit hogy nagyon elfoglalt, a pasi debreceni én Bp-i vagyok, de a távolság nem lehet akadály... Sokat dolgozik
2013. márc. 16. 14:36
 9/15 anonim ***** válasza:
én már nem szoktam távoliakkal foglalkozni, mert így alig látom, nem tudom mit csinál
2013. márc. 16. 14:37
 10/15 A kérdező kommentje:
El mondtam neki ki fejtettem bővebben hogy mit érzek iránta, de mindig kitér ez alól és nem válaszol rá semmit. :(
2013. márc. 16. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!