Szerintetek érdeklem őt?
Van egy pasi(31) akivel már sok ideje levelezek és beszélgetek és szinte folyton Én vetem fel a találkozót Ő egyszer sem mondja, meg sem említi egy szóval sem. Párszor találkoztam vele, de úgy találkoztam vele, hogy akkor is én harcoltam ki nagy nehezen. És mikor felvetem hogy találkozni szeretnék vele, akkor vagy azt írja, hogy még nem tudja, vagy megpróbál ráérni, vagy azt hogy nagyon sok a dolga, vagy épp mással találkozik...
Én nagyon megszerettem ezt az embert és nem is igazán akarok tőle elszakadni úgymond, mert hiányozna nagyon ha már nem írnánk egymásnak. :(
De attól ír mindig mindennap, nekem ez már nem elég. És már a tudtára adtam hogy milyen érzéseket táplálok iránta és úgy mondja hogy nem ér rá :(
Szerintetek?
Én 19 vagyok
Hát én ha tetszik és akarok is valamit a lánytól akkor mindig van időm hogy találkozzam vele, sőt vissza sem lehetne tartani hogy ne menjek..
Ezek után kérdezd meg magadtól.. Akar ez a pasas tőlem valamit egyáltalán?? Nem hiszem...
24/F
Én téged sem értelek. Ide írsz ki kérdést, holott a kérdéseidet egyenesen neki is felteheted.
Miért nem kérdezel rá?
Kérdezd meg egyenesen hogy miért zárkózik el a személyes kommunikációtól, hogy találkozzatok.
Miért nem akar veled találkozni.
Kérdezz rá, hogy szerinte lehet -e több köztetek a napi írásoknál, telefonálásoknál.
Kérdezz rá, hogy ven-e esély arra hogy ti egy párt alkossatok,esetleg több is legyen köztetek pár levél írásnál.
Ha annyi mindent tudtok írni, beszélgetni akkor ez a téma se legyen tabu..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!