Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdeklem őt?

Szerintetek érdeklem őt?

Figyelt kérdés

Van egy pasi(31) akivel már sok ideje levelezek és beszélgetek és szinte folyton Én vetem fel a találkozót Ő egyszer sem mondja, meg sem említi egy szóval sem. Párszor találkoztam vele, de úgy találkoztam vele, hogy akkor is én harcoltam ki nagy nehezen. És mikor felvetem hogy találkozni szeretnék vele, akkor vagy azt írja, hogy még nem tudja, vagy megpróbál ráérni, vagy azt hogy nagyon sok a dolga, vagy épp mással találkozik...

Én nagyon megszerettem ezt az embert és nem is igazán akarok tőle elszakadni úgymond, mert hiányozna nagyon ha már nem írnánk egymásnak. :(

De attól ír mindig mindennap, nekem ez már nem elég. És már a tudtára adtam hogy milyen érzéseket táplálok iránta és úgy mondja hogy nem ér rá :(

Szerintetek?

Én 19 vagyok

2013. márc. 16. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én ezek után, bármennyire nehéz is, nem nyomulnék tovább. Ha komolyabban érdeklem, tudja hol talál meg.
2013. márc. 16. 14:41
 12/15 Kriszton23 válasza:
Szerintem sem szeretne komolyabbat tőled, nehéz, de muszáj elfogadnod. Fel a fejjel, és nehogy már te fuss utána!
2013. márc. 16. 14:47
 13/15 intrepid ***** válasza:
Meleg a pasi.
2013. márc. 16. 14:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom nektek miből áll a kapcsolatotok, vagy miként akadtatok egymásra de! Én 20 éves vagyok. Több, mint egy évig volt szeretőm úgy, hogy amellett mindkettőnknek kapcsolata volt. Egyszer megkérdeztem, hogy mit csinálna ha belé szeretnék. Azt mondta, hogy nem találkoznánk többet, ritkán de lehet írna, mert a kapcsolatunk kizárólag ennyi. Lehet nálad is hasonló a helyzet?
2013. márc. 16. 14:59
 15/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom hogy van-e komoly kapcsolata egyszer azt mondta hogy nincs komoly barátnője.
2013. márc. 16. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!