Hogy mondjam el apának, ha nem szeretném megbántani?
Megkaptam tőle álmaim autóját,mert meglett a jogosítványom.
Vadonatúj,egyéni rendelésre készítették és elég feltűnő.
De félek,hogyha a kocsival járnék suliba,akkor mások mit szólnának.Így is sokan elkényeztetett,buta szöszinek gondolnak,akinek már az egész élete el van intézve.
Tegnap is elmentem vásárolni és kérdezte,hogy miért nem a kocsimmal mentem.Én meg azt hazudtam,hogy azért,mert félek ,hogy a parkolóházban neki megy valaki.
Örülök az ajándéknak és nem akarom apám megbántani,de nem tudja,hogy a gimiben így is sokan szekálnak és hogy páran mennyire irigyek tudnak lenni.
Nem enm fizettek érte pénzt ösztöndíjas voltam:)
Ja és nem tudok gépelni ez van:)
Ja és van két diplomán nem is szarok és igen jó helyen dolgozom:)
Alpjába véve a legnagyobb gond az, hogy téged ennyire érdekel mások véleménye.
Tudod, ennyi idősen már megtanultam, hogy az életem az enyém, érdemes úgy élni, ahogy én szeretnék.
Ehhez az is kell, hogy ne érdekeljen, mások mit mondanak rólam, szerintük mi helyes, és helytelen.
A saját lelkiismereteddel kell elszámolnod, nem másokéval.
Ne akarj mások véleménye által irányított látszat életet élni, mert 20 év múlva egyszer csak azt veszed észre, hogy boldogtalan vagy, és mások véleménye nem "szeret viszont".
Ha szereted ezt a kocsit, használd bátran. Magasról tegyél az irigyekre. Belül is próbáld edzeni magad, hogy tényleg ne érdekeljenek. Buta szőkének tartanak? Állj a sarkadra, bizonyítsd be, hogy nem vagy az, és röhögj a képükbe.
,,Már megbocsáss, de abban az "elit" gimnáziumban nem volt magyaróra, hogy megtanítottak volna magyarul, helyesen írni?
Ahogy írsz, a botrány és szégyen!
És ezért még apádék kemény pénzt is fizettek?
Gratulálok!"
Én inkább neked gratulálok. Szerintem te marhára irigy vagy a 8. - as válaszolóra. Átolvastam többször is, fogalmazásilag semmi gond vele. Két - három szót elgépelt. Ezután elolvastam a tiédet is újra, te szintén ugyanolyan hibákat követtél el, mint a 8.-as. Elgépeltél. Irigy kutya, bújj a lyukba ...
Megkell tanulni,hogy ne érdekeljenek mások.Orüj,hogy egy gyönyörű kocsit kaptál és a barátaid ugyis meleted lesznek
a szekálásal csak egyik füleden be a másikon ki csak menj el melette.
kicsit sántít a történet, no de válaszolok.
barátnőm is kapott autót a faterjától, de mégis képes volt buszra ülni, mert nem volt kíváncsi arra, h érdekbarátok vegyék körül, és összesúgjanak a háta mögött a suliban.
ez a te életed, azzal jársz, amivel akarsz.
Erről eszembe jutott két dal :
Lgt - Vinnélek, vinnélek ("Hogyan mondjam el neked")
Ákos - Hello ("Szóra váltanám a gondolatot, de félek, hogy nem érdekel; sajnos nem állnak össze a mondatok...")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!