Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el apának, ha...

Hogy mondjam el apának, ha nem szeretném megbántani?

Figyelt kérdés

Megkaptam tőle álmaim autóját,mert meglett a jogosítványom.

Vadonatúj,egyéni rendelésre készítették és elég feltűnő.

De félek,hogyha a kocsival járnék suliba,akkor mások mit szólnának.Így is sokan elkényeztetett,buta szöszinek gondolnak,akinek már az egész élete el van intézve.

Tegnap is elmentem vásárolni és kérdezte,hogy miért nem a kocsimmal mentem.Én meg azt hazudtam,hogy azért,mert félek ,hogy a parkolóházban neki megy valaki.

Örülök az ajándéknak és nem akarom apám megbántani,de nem tudja,hogy a gimiben így is sokan szekálnak és hogy páran mennyire irigyek tudnak lenni.

2013. okt. 28. 14:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Kor?
2013. okt. 28. 14:22
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Majd idővel vastagabb lesz a bőröd, és nem fog érdekelni, ki mit gondol rólad.
2013. okt. 28. 14:23
 3/19 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok.
2013. okt. 28. 14:26
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
ÉS? Két kezemet összetenném ha álmaim autóját kapnám, és azzal járhatnék ide oda... Kit érdekel mások mit gondolnak? Foglalkozzanak magukkal.
2013. okt. 28. 14:27
 5/19 anonim ***** válasza:
53%

Ne járj vele iskolába és kész. Anno nálunk nem is volt parkoló a giminél, csak a fizetős helyeken lehetett megállni - ezzel is ösztönözve a diákokat a tömegközlekedés használatára.

Autózni lehetőség, nem kötelező: én is busszal járok dolgozni a hét 5 napján, pedig van autó. De minek minden áldott nap pazarolni?

2013. okt. 28. 14:27
 6/19 anonim ***** válasza:
74%
Szoval: ha igaz lenne ez a történet akkor : ti gazdagok vagytok, ergo apád nem engedne olyan suliba ami a tele van csoro gyerekekkel.. szoval mir tegyél? Semmit, ülj le tanulni.
2013. okt. 28. 14:29
 7/19 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy engem mindig érdekelt,hogy mit gondolnak rólam mások.Előttük nem mutatom,de van,hogy éjszaka sírok,mert tudom,hogy miket mondanak rólam.

A családom szerint nem pazarlás az autó,apa nem engedi,hogy tömegközlekedést használjak.

Nem kell az irigységhez 'csórónak' lenni,elhihetitek.

2013. okt. 28. 14:34
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Hogy igaz vagy nem, nem tudom, nem is érdekel.

Viszont abban 100%-osanigaza van a kérdezőnek, hogy az irigység nem csósósághoz kötött.

Én egy elit magángimnáziumba jártam Budapesten, nem kevés irigy emebr járt oda. Ha valakinek apuci alátett valamit és sokilyen volt, elég rendesen megszólták a többiek.

2013. okt. 28. 14:38
 9/19 anonim ***** válasza:
74%
Örülj neki, és ne járj vele suliba, mert az embernek alapjáraton is sok irigye van, hát még ha egy szép ajándékot kap..Használd egészséggel:)
2013. okt. 28. 14:44
 10/19 anonim ***** válasza:
28%

# 8/9!

Már megbocsáss, de abban az "elit" gimnáziumban nem volt magyaróra, hogy megtanítottak volna magyarul, helyesen írni?

Ahogy írsz, a botrány és szégyen!

És ezért még apádék kemény pénzt is fizettek?

Gratulálok!

2013. okt. 28. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!