Hogy mondjam el apának, ha nem szeretném megbántani?
Megkaptam tőle álmaim autóját,mert meglett a jogosítványom.
Vadonatúj,egyéni rendelésre készítették és elég feltűnő.
De félek,hogyha a kocsival járnék suliba,akkor mások mit szólnának.Így is sokan elkényeztetett,buta szöszinek gondolnak,akinek már az egész élete el van intézve.
Tegnap is elmentem vásárolni és kérdezte,hogy miért nem a kocsimmal mentem.Én meg azt hazudtam,hogy azért,mert félek ,hogy a parkolóházban neki megy valaki.
Örülök az ajándéknak és nem akarom apám megbántani,de nem tudja,hogy a gimiben így is sokan szekálnak és hogy páran mennyire irigyek tudnak lenni.
Ne járj vele iskolába és kész. Anno nálunk nem is volt parkoló a giminél, csak a fizetős helyeken lehetett megállni - ezzel is ösztönözve a diákokat a tömegközlekedés használatára.
Autózni lehetőség, nem kötelező: én is busszal járok dolgozni a hét 5 napján, pedig van autó. De minek minden áldott nap pazarolni?
Az a baj,hogy engem mindig érdekelt,hogy mit gondolnak rólam mások.Előttük nem mutatom,de van,hogy éjszaka sírok,mert tudom,hogy miket mondanak rólam.
A családom szerint nem pazarlás az autó,apa nem engedi,hogy tömegközlekedést használjak.
Nem kell az irigységhez 'csórónak' lenni,elhihetitek.
Hogy igaz vagy nem, nem tudom, nem is érdekel.
Viszont abban 100%-osanigaza van a kérdezőnek, hogy az irigység nem csósósághoz kötött.
Én egy elit magángimnáziumba jártam Budapesten, nem kevés irigy emebr járt oda. Ha valakinek apuci alátett valamit és sokilyen volt, elég rendesen megszólták a többiek.
# 8/9!
Már megbocsáss, de abban az "elit" gimnáziumban nem volt magyaróra, hogy megtanítottak volna magyarul, helyesen írni?
Ahogy írsz, a botrány és szégyen!
És ezért még apádék kemény pénzt is fizettek?
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!