Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy ne kössenek...

Mit tegyek, hogy ne kössenek bele a külsőmbe?

Figyelt kérdés

Anyámék sokszor beszólnak a külsőm miatt pedig pont ők tanítottak arra, hogy legyek aki vagyok és ne érdekeljen mások véleménye.

Van 7db tetoválásom, 3db pc-m és fültágítóm. Szeretem az ilyen dolgokat már nagyon régóta és még sok tetkót akarok. Van ami csak tetszett és van aminek jelentése is van. Pont leszarom, hogy kinek nem tetszik, ha öreg leszek akor mi van? addigra minden második embernek lesz tetkója és nem is biztos, hogy élni fogok addig és az sem izgat hogy "nem fogsz munkát találni" hát nem is akarok olyan helyen dolgozni ahol ennek nincs helye. Szerintem nem ezen múlik amúgy sem. Már nem élek otthon (vagyis csak néha haza megyek pár napra) de akárhányszor találkozunk nincs olyan alkalom hogy ne szólnának rosszat, ilyenkor csak levegőnek nézem őket. Elmagyaráztam már nekik a dolgokag de úgy látszik nem használt. Akkor mit csináljak, hogy végre elfogadjanak?

19/F

2013. okt. 25. 22:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sokat nem tehetsz sajnos, ha nem fogadják el, nem fogadják el. Nekem is van mindkét alkaromon tetkó, az egyik viszonylag nagyobb kiterjedésű és jól látható is. Nekem mindig is tetszett az ilyesmi, nem tiniként ugrottam bele, valami divatot követve. Szerencsém volt, a szülők elfogadták, bár az első után anyám kicsit ferde szemmel nézett, de aztán bevallotta, hogy egész jó :D

Attól meg ne félj, hogy nem fognak felvenni sehova. Nekem elég jó munkahelyeim voltak eddig "tetkósként", mindenhol leszarták, hogy van-e rajtam varrás vagy nincs, a tudás meg a munkám minősége érdekelte őket. Olyat tényleg hallottam viszonylag közeli forrásból, hogy valakit nem vettek fel a Tescóba árufeltöltőnek, mert a karján volt tetkója, de oda menjen az, akinek hat anyja meg nyóc általánosa van.

2013. okt. 26. 00:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem abszolút nincs bajom az extrém külsővel, érdekes.

Amúgy kérdező, milyen munkád van vagy milyet szeretnél később? Vannak erre irányuló terveid?

2013. okt. 26. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!