Aggódjak vagy felesleges? A barátom apukája ránk nyitott
Ott voltam náluk délelőtt,mert nem kellett bemennünk erre a két napra a suliba.
Nagyon nagy a ház,a barátomnak külön emelete van és még sose volt ilyen.Azt mondta,hogy az apukája nem jön haza estig,de hazajött.
Elég félreérthetetlen helyzetben voltunk...
Amúgy engem ismert régóta,mert a fia 8 évig az osztálytársam volt,csak utána megszakadt a kapcsolat,de most együtt vagyunk 2 hónapja.Meglepődött,de utána ő elment valami tárgyalásra és nem is láttam később.
Most félek,hogy elmondja valakinek,mert ez a kapcsolat eddig nem volt annyira nyilvános.
Tudom,hogy biztos nem a fia magánéletével foglalkozik,de lehet,hogy véletlenül megemlíti valakinek vagy valami és kiderül.
Félek,hogy a szüleim megtudják és akkor hatalmas balhé lenne.
A helyedben inkább attól tartanék, hogy az apja megkörnyékez...
Jó kis családot fogtál ki.
Már mondta, hogy nem szexelt.
Mi meg elhisszük, hogy amit csinált, annak semmi köze a szexhez, és ezért fél most.
Tényleg, miért gondolod, hogy amit csináltál, az nem szex? Ezt kéne először helyrerakni.
#24 "Nem feküdtem le vele,mást csináltunk." - ebből hogy' jön az neked le, hogy nem szexelt? ... csak a lefekvés a szex (lefordítom: dugás)
a mai fiatalok ráadásul érdekes módon a szopást nem is veszik határozottan szexnek ... ehhh, ideje a világnak kipusztulni
Nem szexelt, csak úgy fogalmazta meg :-)
A félreérthetetlen helyzetet valójában úgy értette, hogy félreérthetetlen, hogy együtt vannak, ez lehetett egy ölelés, egy csók, bármi, és nem pedig úgy, hogy szex közben nyitottak rájuk.
Jaj hagyjátok már az álszenteskedést, ti apácák voltatok ennyi idősen?
Én is 15 évesen feküdtem le először a barátommal, akivel aztán 4 évig együtt is voltam. A következőhöz meg hozzá is mentem. Ej, de mekkora ri.banc vagyok, elszúrtam az életem...
Miért, a pettingelést nem számítod szexnek?
Ha szerinted nem olyan "súlyos" mint a szex, akkor miért aggódsz amiatt, hogy mit fognak szólni a szüleid...? Talán mert mégse annyira elválasztható a kettő...?
Egyébként nem hiszem, hogy a barátod apjának első dolga lesz a te szüleidhez szaladni a hírrel, hogy a feltett kérdésedre is válaszoljak.
De nem neked kéne efölött aggódni, hanem a barátodnak akkora lovagnak lenni, hogy ezt letisztázza az apjával, hogy nem beszél róla senkinek, és így a barátnője is megnyugodhatna... Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!