Aggódjak vagy felesleges? A barátom apukája ránk nyitott
Ott voltam náluk délelőtt,mert nem kellett bemennünk erre a két napra a suliba.
Nagyon nagy a ház,a barátomnak külön emelete van és még sose volt ilyen.Azt mondta,hogy az apukája nem jön haza estig,de hazajött.
Elég félreérthetetlen helyzetben voltunk...
Amúgy engem ismert régóta,mert a fia 8 évig az osztálytársam volt,csak utána megszakadt a kapcsolat,de most együtt vagyunk 2 hónapja.Meglepődött,de utána ő elment valami tárgyalásra és nem is láttam később.
Most félek,hogy elmondja valakinek,mert ez a kapcsolat eddig nem volt annyira nyilvános.
Tudom,hogy biztos nem a fia magánéletével foglalkozik,de lehet,hogy véletlenül megemlíti valakinek vagy valami és kiderül.
Félek,hogy a szüleim megtudják és akkor hatalmas balhé lenne.
"Szerintem örül neki, hogy a 16 éves fia elég nagy kan és már fűzi a nőket."
Bocs, de sehol nincs a szövegben, hogy a kérdező lány. Ezért csak feltélezni tudjuk, nem tudjuk biztosra.
15 évesen már engedi a törvény. Nem tartom helyes dolognak 18 alatt, de ebbe nem szólhatok bele.
És ha megtudják a szüleid, akkor mi van? Szerintem még örülni is kéne neki, hogy van valakid.
"Bocs, de sehol nincs a szövegben, hogy a kérdező lány."
Erre ennyit tudok mondani:
"A barátom apukája ránk nyitott"
Most vagy csaj,vagy b*zi :DD
Azért feltételezném, hogy a kérdező csaj, mert különben azt is írta volna, hogy fiú, hiszen a sztori szempontjából fontos, mivel apuka szemszögéből, főleg ha nem komázza a melegeket, egészen más lenne.
Kérdező:
Szerintem a barátod apukája büszke a fiára :-)
Neked meg nagyon le kellett szólnod,amiért ide kommentelt... -.-"
Egyébként meg nem is írt túl nagy hülyeséget...
Mindenki megnyugodhat,lány vagyok.
Nem akarom,hogy a szüleim megtudják.
Nagyon bonyolult,de röviden annyi,hogy a barátomnak "furcsa" gyerekkora volt,mert a szülei folyton üvöltöztek,veszekedtek egymással otthon,az apukája verte az anyukáját.A nő külföldre költözött,amikor a barátom 6 éves volt.
Tartják a kapcsolatot,de azért ez mégsem olyan.
Az apukája a munkájának és a nőknek él,néha 18-20 éves lányokkal van "együtt".
A barátomnak nem volt normális élete soha,senki nem foglalkozott vele,ezért balhéból balhéba keveredett,de az apja és a nagyszülei mindent elintéztek neki.
Ez már alapból sok(k) lenne a szüleimnek,de van egy olyan megérzéseim,hogy anya együtt volt valamikor a barátom apjával.Nem biztos száz százalékra,de nem csak én gondolom így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!