Mit gondolsz arról, ha egy 2 éves kisgyereket az apja visz oltásra? Ilyenkor azért nagyobb szüksége lenne az anyja jelenlétére, nem?
ÉRdekes, hogy itt mindenki azt szajkózza, hogy az apa ugyanolyan, satöbbi...a mi lányunk oltásainál kivétel nélkül Mindketten ott voltunk...na erre varrjatok gombot.
Lehet lepontozni.
21-es
Nyílván az a legjobb, ha mindkét szülő jelen van. De sajnos a mai világban ez akkor megoldható ha az ember nem dolgozik.
Az apjára ugyanannyi szüksége van, mint az anyjára!
Gyerekként a földhözvertem volna a seggemet, ha apám néha akárhova is eljött volna velem, ha ott lett volna mellettem pl. egy oltásnál...
Semmi különöset, természetesnek veszem.
Egy biztos háttér jelenlétére van szüksége. Ez lehet az anya, az apa, és akár valamelyik nagyszülő is.
Szerintem normális esetben a gyereknek, akármilyen kicsi is, ugyanolyan biztos támasz mindkét szülő. Ha nem így van, az a nem normális!
Persze egyes nők annyira kizárják ebből a férfit (meg más családtagot), hogy a gyerek tényleg nem bír sehol meglenni az anyja nélkül. Ami viszont nem jó dolog.
Volt, hogy féltesómat (most lesz két éves öcsém), én is elkísértem apukájával oltásra. Imádom a kis nyuszibogyót, nagyon sok időt töltöttünk együtt, ő is nagyon ragaszkodik hozzám, így nem volt baj, hogy anyu nem volt ott velünk. Én egyik kezemmel fogtam, másikkal szórakoztattam, és teljesen jól elvolt. Jobban tűrte a combjába kapott szurit, mint ahogy én csináltam volna :P
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!