Páromnak nagy gyerekei vannak. Szerintetek vállaljunk így babát?
Figyelt kérdés
21 és 11 évesek, nem tudom hogyan fogadnák a kistesót.2013. okt. 23. 17:19
11/12 anonim válasza:
Leginkább a színészekre,énekesekre jellemző,hogy idősebb korban még vállalnak gyereket.Nem tudom,hogy a karrier építés miatt tolódott el vagy a férfiak idősebb korba érnek meg arra,hogy gyereket "akarnak". Azt gondolom,ha a gyereket nemcsak az édesanya várja hanem annak édesapja is,akkor ott a gyermeknek csak jó dolga lehet! Ne aszerint élj amit mások akarnak,hanem amit te akarsz!
12/12 anonim válasza:
Szerintem a két gyerek már elég nagy hozzá, hogy elmondja mit szólna ha.. Elmondom, hogy minden első gyerek a családban úgy jön világra, hogy nincs játszótársa.. ezen kívül sok az egyke gyerek. majd lesz játszótárs az oviban, iskolában, játszótéren..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!