Zsarol a párom fia. Mit tegyek?
És akkor mi van?! Ti felétek tilos a házasságon kívül BESZÉLGETNI mással?
Nem értelek...
Ha nem csináltál semmi rosszat, miért van bűntudatod?
Zsarolni csak azt lehet, akit van miért.
Ha pedig a párod tényleg ennyire nem bízik benned, a fia meg direkt kiszúr veled, el kellene gondolkodnod, hogy vajon mégis, hova vezet ez a kapcsolat??
Rém kedves lehet, ha amiatt rettegsz, hogy ellenkező neművel beszélgettél...
Nézd, ebben az esetben bízd a dolgot a férjed kedvességére.
Pont ezt akartam írni, mint az utolsó.
Persze, rednes, kedves, de konkrétan rettegsz tőle (!), mert beszélgettél egy férfivel aki nem ő.
Szerinted egy normális ember mellett rettegni kell? Mert ha igen, akkor semmi probléma, nyugodtan hagyd, hogy lelki terrorben tartson.
Ellenkező esetben a srác üzenetét ignoráld. Ha elmondja a barátodnak, aki megkérdez róla, akkor elmondod a tényeket és kész. Ha nem képes hinni neked, akkor lőttek az egész kapcsolatnak, mert nem bízik benned.
Ha a parod nem neked hisz,akkor elgondolkodnek kicsit...
Egyebkent en mashogy talalnam. Pl. ' Ohh nem is mondtam,tegnap osszefutottam a fiaddal. Epp xynal beszelgettem a munka miatt es meglattam arra setalni. Kivancsi vagyok merre ment....stb. Igy semmi gaz nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!