Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan vádakkal zsarol a...

Komolyan vádakkal zsarol a volt párom! Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Nos a azzal vádol hogy bántalmaztam őket és, hogy így meg úgy véresre vertem. Ez nem igaz és azt mondta, hogy ha aláírom a számára kedvező megállapodást visszavonja ezeket? Én arra gondoltam, hogy elcsalom egy helyre és rendőrőkkel a zsarolásnál tettenéretem. Szerintetek mit tehetek? vagy egyáltalán tehetek ilyet? Kérlek segítsetek!!
2010. febr. 24. 21:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Véresre verni nem lehet senkit látlelet nélkül!
2010. febr. 24. 21:24
 2/19 anonim válasza:
100%
mint ahogy neked úgy neki is bizonyítania kell !!!
2010. febr. 24. 21:24
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az is megoldás lehet ha egy magnóra felveszed bár akkor lehet avval vádolna hogy összevágattad a szalagot. Az ügyvéded mit mondott? ő lehet tudna tanácsot adni.
2010. febr. 24. 21:25
 4/19 anonim ***** válasza:
81%

Ne legyel mar gyerekes! Szerinted a rendorseg elmegy a helyre ahova elcsalod a parod?

Bizonyitsa be, hogy mi tortent. De amugy mitol felsz? Megmondod, hogy hazudik, es kesz.

2010. febr. 24. 21:27
 5/19 anonim ***** válasza:

Véresre verted???... 8-o

Hogyan tudja bebizonyítani?! (Ehhez orvosi látlelet kellene!)

Gyűjts ismerősöket, barátokat, szomszédokat, rokonokat, akik viszont tanúsítják, hogy te egy megértő, kedves, türelmes házastárs voltál, soha nem bántottad a párod!

Nem jelenthet fel hamis vádak alapján, mert ilyenért komoly büntetés jár, azon kívül te is beperelheted rágalmazás és becsületsértés miatt!!!

Csinálhatod azt is, hogy amikor legközelebb hamis vádakkal zsarol, vedd fel magnóra a szövegét, ezzel bizonyíthatod, hogy zsarol és az állításai hazugságok.

2010. febr. 24. 21:30
 6/19 anonim ***** válasza:

Ha ilyennek vádol és nem tudja bizonyitani, akkor öt fogják elég komolyan megbüntetni.

Ha van bizonyitéka, akkor meg hiába irsz alá akármit, attól még ugyanúgy beadhatja öket utána, nem tudod semmiképpen megakadályozni.

Tehát a fö kérdés, hogy van bizonyitéka - látlelet, nem csak annyi, hogy ezt állitja.

2010. febr. 24. 21:30
 7/19 anonim ***** válasza:
Aki állít, az bizonyít. Ha azt állítja, verted, akkor be ezt alá is kell támasztania. Gondolod elő tud szedni olyan embereket, akik ezt tanúsítják? Ha magánvádat kezdeményez, akkor elkezdenek nyomozni, ott úgyis kiderül, hogy mi a szitu. Szerintem semmit ne írj alá. És a rendőrséget valóban nem tudod elhívni sehová, pláne nem ilyen indokkal, hogy egy zsaroló volt párt akarsz tetten érni.
2010. febr. 24. 21:31
 8/19 anonim ***** válasza:
33%
5000ért lehet venni lát leletet szóval már ez sem probléma!
2010. febr. 24. 21:36
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy orvos 5000 Ft-ért kockáztatja az orvosi diplomáját???

A piacon vett hamis látleletet meg könnyű ellenőrizni a bíróságon : rajta kell lennie az orvos nevének, kórház pecsétjének. (Okirathamisítást elég komolyan büntetik ám.)

2010. febr. 24. 21:48
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyet mindig bizonyítani kell. És nem neked kell bizonyítani, hogy ártatlan vagy, hanem neki, hogy nem vagy az.
2010. febr. 24. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!