Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan vádakkal zsarol a...

Komolyan vádakkal zsarol a volt párom! Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Nos a azzal vádol hogy bántalmaztam őket és, hogy így meg úgy véresre vertem. Ez nem igaz és azt mondta, hogy ha aláírom a számára kedvező megállapodást visszavonja ezeket? Én arra gondoltam, hogy elcsalom egy helyre és rendőrőkkel a zsarolásnál tettenéretem. Szerintetek mit tehetek? vagy egyáltalán tehetek ilyet? Kérlek segítsetek!!
2010. febr. 24. 21:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Lehet h nem ötezerért de tudom h lehet venni orvostól Budapesten nem is egy orvostól lehet!
2010. febr. 24. 21:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Válófélben vagyok.

Durvul az (ex)feleségem,viszont MINDENT BIZONYÍTANIA KELL!

Ami sokszor nem megy neki...!

Nyugi!

2010. febr. 24. 22:11
 13/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én a kérdező vagyok! Namármost! Köszönöm a válaszokat mindenkinek, de pár dolgot még leírnék. Sose vertem meg ő ezt egy mediátor előtt állította, de kétlem, hogy a mediátor ezt tanúsítani fogja. Látleletet nem vetetett hisz nem is lett volna miről. Nem akarok hazudni, hisz az igazság a legjárhatóbb út. Két kezemmel megfogtam a két felkarját és a szekrényhez löktem erősen. Semmilyen sérülést nem szenvedett csak kiröhögött, pedig épp azt mesélte, hogy megcsalt. Ez kétszer történt meg a második ugyanígy történt azt akkor tettem, amikor elmondta, hogy még büszke is rá. Sose vertem meg, tudtam uralkodni magamon. ő már átadott egy papírt amiben ottvan ha aláírom visszavonja ezt az állítást. Fel nem jelentett távoltartást nem kért csak megvádolt. Így talán ti is többet tudtok. Mégegyszer köszi mindenkinek az infókat.
2010. febr. 24. 22:18
 14/19 A kérdező kommentje:
Egyébként sorry ha "gyerekesnek" tünik egy pár ötlet, de ha a gyerekéről van szó az ember szerintem mindent megpróbálna. Én ezt a lehetőséget is megpróbálnám és ide is írtam.
2010. febr. 24. 22:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Semmit ne irj alá, (márcsak azért se, mert ez a papir érvénytelen) az ügyvédeddel beszéld meg a dolgot és ne hagyd magad átverni.
2010. febr. 24. 22:46
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

TVben volt egyszer egy dokumentumfilm h milyen egyszerű kamu látleletet szerezni. Ami igazi, orvosi. Akik azt hiszik nincs korrupció meg balf*sz bürokrácia itt azok hol élnek?

Sztem sokkal tutibb ha te is megzsarolod vmi durvábbal.

2010. febr. 25. 00:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó 2 hozzászólóval. Ne írj alá semmit, az ügyvédeddel beszéld meg és legyetek túl ezen minél hamarabb. Nem tudom milyen durvább dologgal lehetne megvádolni de sztem ez nem szükséges.. csak mondjuk ha sokáig idegesít evvel mondhatod neki hogy te pedig rágalmazással fogod vádolni ha ezt tovább folytatja.
2010. febr. 25. 05:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Beszelj egy ugyveddel mindenkepp, es segit.

De ne feljel, ne rettegjel, amikor az emberek valnak akkor kifordulnak magukbol.

Ha mostanaban talalkoztok, legyel normalis, ne engedd, hogy felidegesitsen.

Ha viszont csak zsarol, es valotlan dolgokat allit akkor pedig tartsd tavol tole magadat.

Ne feljel tole, ha erzi hogy felsz annal inkabb zsarol.

Ne irjal semmit ala, csinald ahogy neked jo.

2010. febr. 25. 10:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Keress végre egy ügyvédet! Nagyon meg fogod bánni, ha nem teszed!!! A törvény nem viccel, te meg nagyon nem vagy tisztában a joggal. Ne hagyd magad kisemmizni, megalázni.
2010. febr. 25. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!