Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy bírjam ki az anyámmal?

Hogy bírjam ki az anyámmal?

Figyelt kérdés
Még 3 évig sulis vagyok, addig ki kell vele bírnom, nem tudnék fenttartani egy lakást. Anyámnak semmi sem jó. Mindíg a gép előtt ülök, mert ha kimegyek anyuhoz tuti összeveszünk. minden nap azt hallgatom tőle, hogy már nem normális amit csinálok, napi 15 órát gépezek. Folyton nyafog, hogy ő mennyire egyedül van, apám dolgozik, nővérem pasizik. Mindíg bejár a szobámba, hogy menjek ki hozzá mert egyedül érzi magát, legyen kivel váltson egy-két szót. Néha kiülök a nappaliba, ő is odajön és összeveszünk. Nem nagy dolgokon, csak ilyen nagyon apróságokon pl.: nem válaszolok neki valamire, mert tudom, hogy vita lenne belle, mert nem ugyan az a véleményünk, és akkorelkezd velem kiabálni, hogy mennyire neveletlen vagyok, nem vagyok képes választ adni egy egyszerű kérdésre. Rokonunk nincs, nem tudok senkihez menni. Vagyis biztos van de soha nem találkoztam egyikkel sem, és nem is beszélünk itthon róluk. Anyám nem nagyon enged el sehova, csoda, hogy suliba járhatok. Bár oda ő hord és mindíg pontossan ott áll az iskola előtt, jön értem délután. Már nem fog változni igaz? Hogy tudom kibírni?
2013. okt. 21. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Most azért gépezel 10-15 órát, mert Anyud nem enged el sehova és ha kilépsz a szobából csak feszkó van?

Vagy éppen az a baja, hogy ennyit nyomod a gépet, nem segítesz Neki, flegma vagy? Hm?

Nemed? Korod?

Tippelhetek? 15/F?

2013. okt. 21. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy anyádnak meg VELED kell kibírni ezt az idöt, és neki még rosszabb, mint neked.
2013. okt. 21. 16:33
 3/6 A kérdező kommentje:
A gépezés mellett segítek is, persze mikor anyám nincs otthon. Én takarítom a konyhát, ez megvan nálunk beszélve. Mindenkinek megvan a saját feladata, mindenki kiveszi a részét a munkából. Amugy 17/L
2013. okt. 21. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:

egyszerű a séma,te egész nap bent vagy anyukád meg unatkozik. Nincs baráti társasága. Végre beszélgetne veled te meg flegma vagy nem törődöm.Te lehet csak védekezni akarsz,de ő azt hiszi bunkó vagy és utálod őt. Pont mint öcsém egy ép mondatot nem tudunk kiszedni belőle és annyira nem törődömnek mutatja magát,hogy hozzánk se szól és képes nem adni ajándékot karácsonykor...

komolyan hol nem bírod elviselni anyádat? azért mert szeretne veled barátkozni de csak egy hallgatag ostoba libát lát maga előtt és te nem teszel ez ellen a kép ellen

2013. okt. 21. 17:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vele flegma. Próbálok vele tök normális lenni, de képtelenség. Mindenen összeveszünk. Apámmal és nővéremmel is csak veszekesznek. Apám azért dolgozik sokat tesóm meg azért nincs otthon cak éjjel.
2013. okt. 21. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok,de ennyi aberáltat....

Nem a lány kérte,hogy az anyja megszülje.Elég eggyértelműen írta a kérdező,hogy azért nem válaszol,mert ha nem egy véleményen van az anyjával,összeveszik Vele.

Azt is leírta,hogy azért gépezik mert nem mehet sehova,ha az anyja közelében van,akkor meg vita lesz a vége....

Anyukád nem fog változni.Vagy folytatod,amit most csinálsz,vagy egy véleményed lesz vele.Válaszold,amit hallani akar.Ezt a játékot így kell játszani.Nekem is hasonló volt nevelőanyám meg mostohanővérem.

A játékot hosszú távon Te nyered.Ő egyedül fog maradni,mert nem képes kommunikálni és elfogadni a véleményedet.Te meg magadban tudod,hogy okosabb vagy Nála.Tanuld meg kezelni.

2013. okt. 22. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!