Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, 19 éves.

Anyámmal kb. 2 éve kezdődtek a problémák.

A tanulással nem voltak soha gondok, ennek ellenére folyamatosan beleköt abba, ha járok valakivel vagy ha éjszaka elmegyek valahova, de mondjuk ezzel még nem volt gond, betudtam az anyai szeretetnek.

Viszont mostanában minden alkalmat megragad, hogy valamivel csipkelődjön és ez orbitális veszekedésekbe torkollik : megjegyzést tesz a külsőmre, ha nem eszek valamit, ha túl sokat eszem, stb. stb. , és ilyenkor én is visszaválaszolok neki, mert egyszerűen idegesítő, hogy szinte beleköt az élő fába is.

Múltkor is ettem a tejfölös kenyeret és nekem esett, hogy miért tömöm magamba azt a kenyeret, hát úgy éreztem, hogy megáll a falat a torkomban és jött , hogy ráhányjak ( már elnézést a kifejezésért ).

Soha nem mozdul ki sehova, a munkáján kívül szinte nincs más az életében, szerintem ezért harcolja ki mindig a cirkuszt itthon, mert egyszerűen itt vezeti le a feszültséget.

Energiavámpírnak nevezett engem, mikor ő az, aki engem is és apámat is folyamatos stresszben tart, mert ha neki valami baja van, akkor zeng az egész ház. Miután kiüvölti magát, bemegy a hálószobába és lefekszik.

Soha nem lehet beszélni vele, soha nem lehet hibáztatni semmiért, mert ő mindig csak egy áldozat.

Szeretném tudni mi a véleményetek erről.

2013. okt. 18. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Le kell ülnötök megbeszélni az egészet. El kell neki mondanod,hogy mit érzel, hogy hat rád mindaz, amit tesz/mond.

Egyébként ha ez nem hatna, akkor küld el valamilyen torna-szerűségre, hogy levezesse az energiáját!

2013. okt. 18. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:

"Energiavámpírnak nevezett engem, mikor ő az,"

Ez gyakori, hogy azzal vádolnak meg emberke másokat, ami az ő hibájuk /kivetítik.

Apukáddal beszéld meg: mi lenne az a tevékenység, amit szeretne csinálni, amiben jól érezné magát - valami alkotó jellegű, kézimunka, ének, rajz stb- meg kell keresni. Lehet, hogy néhány napra EGYEDÜL kéne elmennie pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni. A leírás alapján az energiavámpírsága mögött egyfajta lemerülés van.

2013. okt. 18. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
*jav: emberEK
2013. okt. 18. 20:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Klimax esetleg?
2013. okt. 18. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek: I R I G Y R Á D

Valószínűleg a külsődet is azért kritizálja... biztos szép vagy. Az ő élete meg eseménymentes és tudod sokszor már a veszekedés is eseménynek minősül egy ilyen ember számára...

2013. okt. 19. 14:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyébként mi anyukád csillagjegye? Talán mérleg? Esetleg rák?
2013. okt. 19. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!