Erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

(helyesírásra nem figyelek)

sziasztok egyik barátnőm elég szegényes családban él és amikor az anyja belé köt vissza szol neki erre az az anyja azt mondja neki hogy ez a hála amiért felneveltelek utálod a családodat erre elmesélte nekem hogy mik is történnek náluk (nem részletezem)és a lényeg hogy az anyja magát előbre helyezi mint a saját gyerekét.

szerintetek ő a hibás vagy az anyja?

2013. okt. 6. 15:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből nem lehet megmondani. Attól, hogy szegény egy család és mondjuk az anya előbb befizet minden számlát minthogy a gyereknek új táskát vegyen még nem helyezi magát előbbre. A számlákat is a gyerek érdekében fizeti be.
2013. okt. 6. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Ebböl semmit sem lehet megtudni, csak általánosságokat írtál. Mit akar az jelenteni, hoy az anyja elöbbre helyezi magát, mint a gyerekét? Meg eleve mennyi idös a gyerek?

Nekem ez eléggé kamaszhisztinek tünik.

2013. okt. 6. 16:02
 3/10 A kérdező kommentje:

nem a számlákra gondoltam csak nem akarok részletet írni az hogy előbre helyezi magát ezt szó szerint kell érteni

példa: szerintem egyértelmű ha 1 lakásban tűz üt ki a gyereked mented ki de ő bent hagyná és a saját bőrét mentené

2013. okt. 6. 16:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kamasz hiszti majd elmúlik.
2013. okt. 6. 16:05
 5/10 A kérdező kommentje:
mi az hogy bent égjen a gyerek? az szép baleset milyen emberek vannak itt ehez inkáb nemfűzök hozzá többet
2013. okt. 6. 16:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A meg nem értett kamasz cirkusz. Amikor érzékenysége határtalan, és össze-vissza beszél, dühből.
2013. okt. 6. 16:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiktív esemény fiktív vég eredményére mégis mit lehetne írni. A gyerek mozgássérült, vagy csecsemő vagy miért maradna a házba?
2013. okt. 6. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
majd kialszod, nyugodj meg...
2013. okt. 6. 16:11
 9/10 anonim ***** válasza:
ha idegesek vagyunk mondunk meggondolatlan dolgokat
2013. okt. 6. 17:17
 10/10 anonim ***** válasza:

"helyesírásra nem figyelek"

De figyelj!

Tiszteld meg ezzel azokat, akik olvassák az írásodat és esetleg készek arra, hogy megpróbáljanak neked segíteni.

2013. okt. 6. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!