Erről mit gondoltok?
(helyesírásra nem figyelek)
sziasztok egyik barátnőm elég szegényes családban él és amikor az anyja belé köt vissza szol neki erre az az anyja azt mondja neki hogy ez a hála amiért felneveltelek utálod a családodat erre elmesélte nekem hogy mik is történnek náluk (nem részletezem)és a lényeg hogy az anyja magát előbre helyezi mint a saját gyerekét.
szerintetek ő a hibás vagy az anyja?
Ebböl semmit sem lehet megtudni, csak általánosságokat írtál. Mit akar az jelenteni, hoy az anyja elöbbre helyezi magát, mint a gyerekét? Meg eleve mennyi idös a gyerek?
Nekem ez eléggé kamaszhisztinek tünik.
nem a számlákra gondoltam csak nem akarok részletet írni az hogy előbre helyezi magát ezt szó szerint kell érteni
példa: szerintem egyértelmű ha 1 lakásban tűz üt ki a gyereked mented ki de ő bent hagyná és a saját bőrét mentené
"helyesírásra nem figyelek"
De figyelj!
Tiszteld meg ezzel azokat, akik olvassák az írásodat és esetleg készek arra, hogy megpróbáljanak neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!