Mit gondoltok arról, hogy az apa válás után nem viszi haza gyermekét mert a mostani nője nem engedi es a féltesóit sem ismerheti?
Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 23:48
11/22 anonim válasza:
Két dolog jut eszembe, az egyik, hogy nagyon rossz nőt választott, ha így gondolkodik. A másik, hogy nagyon rossz apa, ha előbbre való bármelyik nő a gyerekénél.
12/22 anonim válasza:
Nem értem. Neked is van tőle gyereked, egy másik nőnek is, és most van egy új nője. Ezek szerint a másik nő gyerekei (a féltesók) velük élnek? Őket elviseli?
13/22 anonim válasza:
Ez tipikus példája annak, hogy sok nő (nem írnék jelzőt rájuk) azt hiszik, hogy a pasi nem csak a volt feleségtől vált el, de a gyerek/ektől is, és a nagy modern kori "önmegvalósításba" nem fér bele "más" gyereke.
14/22 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy az embernek a gyerekeinél nem lehetne más fontosabb dolog az életében! Sem a házastársa, sem új kapcsolat, sem semmi más...
15/22 anonim válasza:
Azt, hogy egy lúzer...ha a páromban csak felmerülne, hogy miattam hanyagolja a lányát, akkor lelépnék. Nem értem, hogy miért kell ellenségeskedni...az exednek van múltja, amihez gyerek is tartozik, így kell(ene) elfogadni.
Vagy én gondolkodok rosszul, hogy semmi bajom a párom volt feleségével?
16/22 anonim válasza:
Ez leginkább a volt férjet minősíti..
17/22 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben. Nem bírtam már nézni, ahogy a gyerekem sír a szobájában, mert az apját eltiltotta az új asszony. Végső kétségbeesésemben felkerestem volt apósomat, hogy segítsen. Belátta ő is, hogy a fia papucs, nem mer ellenkezni a csajnak, mert nagyon szereti és fél, hogy elveszíti. Após beszélt a fejével, hogy mérlegeljen. Egyetlen gyereke, és valószínű, hogy csak az is marad. Gondoljon bele, milyen lesz, ha majd 15 év múlva rá se néz a saját lánya. Azóta jobb lett a helyzet, már csak én vagyok "az a r...c" a nő szemében, az viszont egy cseppet sem érdekel. Ha ez az ára, hogy mosolyogni lássam a gyerekem, állok elébe.
18/22 A kérdező kommentje:
Az első gyereke már nagyobb, pont ezért már nem is áll vele szóba, nem beszél az apjával...
2013. okt. 14. 14:36
19/22 anonim válasza:
Akkor milyen féltesókról beszélsz?
20/22 A kérdező kommentje:
A 2 kicsi a 3. Házasságából született, az elsőből a lánya aki már nem beszél vele, a 2.ból a fiam aki nem találkozhat a kicsikkel...
2013. okt. 15. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!