Szerintetek az bűn ha egy 15 éves lány kifesti a körmét? Mert apa szerint igen.
Bűn?? Milyen vallás vagy szekta szerint az?
Korainak korai, ha hivalkodó szín. De bűn? Apukád kicsit szűklátókörű.
Nem bűn.A körömfestés minden,csak nem bűn.Ha a suliban nagyon ellene vannak,akkor nem feltétlenül ajánlatos,de amúgy nem bűn.
Gondolom túl fiatalnak tart hozzá.Egy év múlva viszont már annál inkább festheted.Sok 16 éves csaj festi a körmét.Ez az 1 év szerintem nem gáz.
16/L
Amúgy szerintem még mindig inkább a körömfestés,mint az erős,eltúlzott smink.Vagy a túl merész ruha.
Ugye nem az a típus vagy, aki megint a vallásos embereket akarja ezzel a kérdéssel lejáratni?
Nem bűn, de korai még szerintem is.
De mi ebben a korai? Könyörgöm, kifesti kékre, zöldre, pirosra, lilára vagy akármilyen színre a körmeit ... Mi rossz van ebben? Könyörgöm, lány. Egy fiatal csajszi. Ilyen korban szerintem teljesen normális, ha a lányok egy pizsipartyn kilakkozzák egymás körmét, befonják a hajukat, szájfényt vesznek együtt, divatlapban ruhákat, cipőket nézegetnek ... Nők. A nők szeretik az ilyen kis dolgokat. Valahol meg kell tanulni szépen sminkelni, stbstb ....
A körömlakkozás pedig mennyi időt vesz el az életből, meg a tanulásból? 5-6 percet, mire meg is szárad? Mi a rossz ebben? Nem azt írta, hogy alkoholt iszik, vagy minden második pasival kefél ... Vagy akár, műkörmöt akar. Csak szeretne kicsit csinosabb lenni, kifesteni a körmeit. Ennyi ...
Ráér később csinosnak lennie ... Nem, nem ér rá. Korához méltóan legyen csinos. Ez pedig beletartozik az ő korába.
Korai???
Én 12 éves korom óta festem a körmöm!
Szerintem ez egyáltalán nem bűn.
Nem hiszem, hogy valaki attól lesz csinos, hogy festi a körmeit... :/
Neked nem korai, másnak igen. Az én sulimban pl tiltották is, úgyhogy nem voltam csinos. :)
Ha hétvégén átmentem a barátnőimhez, akkor kifestettük, másnap le is mostuk, és lám! Élünk még. És most már festem, és nem érzem úgy, hogy bármiről lemaradtam volna.
Dehogy bűn.
De ez amúgy törvényszerű, hogy a körömfestés után jön a smink, a pia, a cigi, a buli és a fiúk? Mi köti ezeket össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!