Mit szólnátok hozzá, ha a szomszédban ez menne?
A szomszédasszony elnézné, h az alig 13 éves lányának 40 éves barátja van, akivel egyértelműen szex. életet is élnek?
Mindezt azért, mert a férje alkoholista, tele vannak hitellel, ő meg otthon van a másik 3 gyerekkel és azoknak is alig tud enni adni.
Azzal "magyarázza", h ott legalább "jó" helyen van, mert főtt ételt kap meg stb!!!
Én nem jelentek fel senkit.
Egyébként semmi se biztos 100%-ig, csak olyan 99%, mert kimondva nincs, de hát ilyenről nem is beszél az ember meg inkább nem is kérdez, mert jobb nem is tudni semmit.
"az alig 13 éves lányának 40 éves barátja van, akivel egyértelműen szex. életet is élnek"
AZT meg honnan tudod, hogy van köztük szex?!?!?!
Mert az, hogy a lánynak barátja van, nem ok a feljelentésre (jogilag), azt nem kizártnak tartom, hogy úgy szexelnek, hogy te a szomszédból látod!.
Én már megtanultam hogy más dolgába nem ütöm bele az orrom.
Egyébként ha már itt tartunk a pedofil állatnál, akkor a törvény nem bünteti a 14 éven felüliekkel történő szexuális kapcsolatot. Tehát ha a kislány véletlenül nem 13, hanem már betöltötte a 14-et, akkor az a pedofil féreg nem is annyira pedofil a hatályos törvények szerint, és nem is büntethető. (és persze a pedofil elnevezés szakmailag teljesen mást jelent, mint amire az emberek általában használják)
És én is úgy gondolom, hogy annak a lánynak lehet hogy ott jobb, és ha beleszólsz, megy intézetbe, ahol tudjuk ugye hogy prostikká válnak a lányok akiket nem sikerül családhoz kiközvetíteni. Szóval nagyon kétélű fegyver.
Még egyszer mondom, én nem szólnék bele. Az kéne még, hogy én tegyem, tönkre valaki életét. Ha olyan rossz lenne a lánynak, akkor elég idős már ahhoz hogy bejelentse maga az esetet a hatóságoknál.
És a fentebbi cigányos kommentre reflektálva, valóban vannak olyan népcsoportok ahol ez elfogadott kulturálisan. És ha sem a törvény sem a kultúrán alapuló erkölcsi normák nem tiltják, akkor nincs is miről beszélni.
Ha nem akarsz semmit tenni, akkor minek írtad ki a kérdést?
Hogy egy jót csámcsogjuk rajta?És még biztos se vagy a dologban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!