Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg a párommal...

Hogyan értessem meg a párommal, hogy nem én tehetek arról, hogy a gyerek köztünk alszik?

Figyelt kérdés

Négy éves kislányunk minden este "eljátsza", hogy fáj a hasa, rosszat álmodott mikor mi jut az eszébe csak azért, hogy köztünk aludhasson. Párom ilyenkor rám mérges, hogy miért engedem de ő sem szól rá. Mi van ha tényleg fáj valamilye?

Mit tehetnék, hogy a párom ne morogjon?

2013. okt. 9. 16:15
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
79%

Te egy Isten csapása vagy.

Remélem, a párod elválik tőled, és magához veszi a gyereket - talán ő majd meg tudja nevelni rendesen.

2013. okt. 10. 05:53
 52/54 anonim ***** válasza:
100%

Négy éves kislányunk minden este "eljátsza", hogy fáj a hasa...

Még le is írod a kérdésben, csak struccpolitikát folytatsz. Eszközként használja a hasfájást, rájött arra, hogy ez e Joker, mindenre jó és bármit elérhet. Ha ezt engeded és nem leszel következetes, akkor ez a későbbiekben problémát fog okozni, rájön a gyerek, hogy mennyire könnyű titeket manipulálni, mennyire egyszerűen tud titeket irányítani.

A férjed egyedül hiába is szólna rá, tudja a gyerek már ennyi idősen, kit kell célba vennie, ha valamit el akar érni.

Milyen betegség szerinted az, ami csak este lefekvés előtt jelentkezik és attól meggyógyul, ha közétek fekszik?:D

Megijedsz, amikor a gyerekednek fáj valamije, ő ezt észrevette rajtad és eszközként használja és ez még csak a kezdet.

2013. okt. 10. 12:28
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

Nos, nálunk is volt eset, hogy eljátszott ezt a fáj valamim dolgot. Én még most sem tudom megmondani ilyenkor, hogy tényleg fáj-e neki vagy sem. DE ilyenkor jön az, hogy jó, akkor ha fáj, akkor hozom a keserű gyógyszert (nem akarok nevet írni, fájdalomcsillapító) és utána jobb lesz. Na, ha ilyenkor nem fájt neki, csak mondjuk még egy mesét akart kicsikarni vagy tényleg ott akart aludni velünk, akkor már mondta is, hogy nem is fáj már, ilyenkor szépen elmagyaráztuk neki, hogy milyen csúnya dolog hazudni és elég hamar leszokott róla. Ennyi, és nem is voltam durva. Tény, hogy ha tényleg fájt neki, akkor bevette a gyógyszert és másnap reggel orvos, és olyankor vele voltam, amíg el nem aludt.

Még annyi, hogy remélem mi sosem fogunk leszokni az összebújásról :)

2013. okt. 10. 14:12
 54/54 anonim ***** válasza:
Ha minden nap fáj a hasa, akkor miért nem viszed orvoshoz? Ha szerinted olyan jó anya vagy, én őszintén, komolyan kérdezem, nem félsz, hogy valami komoly baja van? Ha pedig ő maga is megmondja, hogy csak addig fáj neki, amíg a saját szobájában kell lennie, akkor nyíltan hülyére vesz. A legnagyobb rosszindulat nélkül én is azt kívánom, hogy hagyjon el a párod, akkor majd rájössz.
2013. okt. 11. 22:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!