Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg a párommal...

Hogyan értessem meg a párommal, hogy nem én tehetek arról, hogy a gyerek köztünk alszik?

Figyelt kérdés

Négy éves kislányunk minden este "eljátsza", hogy fáj a hasa, rosszat álmodott mikor mi jut az eszébe csak azért, hogy köztünk aludhasson. Párom ilyenkor rám mérges, hogy miért engedem de ő sem szól rá. Mi van ha tényleg fáj valamilye?

Mit tehetnék, hogy a párom ne morogjon?

2013. okt. 9. 16:15
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
93%

kedvence??? Gratulálok! Rohadt jó anya lehetsz!

1. megkülönbözteted a gyerekeidet

2. ténylegesen nem neveled

3. elkényezteted

4. és még a rossz nevelésed következményeit sem vállalod fel.

2013. okt. 9. 16:56
 22/54 anonim ***** válasza:
83%

Hány éves a többi gyerek? Mi az, hogy "kedvenc"?

Ülj le a pároddal KETTESBEN és beszéljétek meg, hogy mától nem alszik veletek, akármekkora hiszti is lesz. Ha nagyon hisztizik, irány az ügyelet.

2013. okt. 9. 16:57
 23/54 anonim ***** válasza:
96%

Na jó... eddig válaszolgattam, de itt kezd erősen kamugyanússá válni a dolog. Ilyen nincs, legalábbis nem akarom elhinni, hogy létezik valaki, aki 3 gyereket csinál, a kapcsolatát tönkretéve ezzel, kedvencet választ a gyerekek közül, és meg van győződve arról, hogy ő teszi ezt helyesen.

Bár így leírva sajnos egy teljesen átlagos magyar család jut eszembe... hány ilyen van... elkeserítő.

2013. okt. 9. 17:00
 24/54 anonim ***** válasza:
82%

Áh, te nem tehetsz róla... :D

Úgy gondolod, tényleg ilyen sokat fáj valamije? Ha úgy látod, hogy a gyerek beteg, orvoshoz kell vinni.

De még ha köztetek alszik is el, később vissza lehet vinni a saját kiságyába.

2013. okt. 9. 17:02
 25/54 anonim ***** válasza:
82%
Remélem, ilyen hm... szülő nem létezik. Durva.
2013. okt. 9. 17:06
 26/54 A kérdező kommentje:

Hét év a korkülönbség a gyerekek között, ő nem tervezett baba volt. A párom is rászólhatna..

Amúgy nem értem, hogy miért válna el tőlem a párom csak azért mert néha nincs szex.

2013. okt. 9. 17:07
 27/54 anonim ***** válasza:
86%
Igen, nos ha tényleg fáj a hasa, akkor arra az orvos is a szülők ágyát szokta javasolni...
2013. okt. 9. 17:11
 28/54 A kérdező kommentje:
Azért ő a "kedvenc" mert ő a kicsi. Utólag rájövök, hogy csak kamuzik, de mindig attól félek, hogy mi van ha tényleg fáj valamilye és én nem hiszek neki. Sajnálom visszavinni az ágyába miután elaludt.
2013. okt. 9. 17:16
 29/54 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem csak a szexről szól... hihetetlen, hogy évek óta párkapcsolatban élő embernek ezt magyarázni kell.
2013. okt. 9. 17:21
 30/54 anonim ***** válasza:
94%
"de mindig attól félek, hogy mi van ha tényleg fáj valamilye és én nem hiszek neki. " - de erre miért az a megoldás, hogy veletek aludhat? Ha fáj valamije, orvoshoz kell vinni.
2013. okt. 9. 17:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!