Hogyan értessem meg a párommal, hogy nem én tehetek arról, hogy a gyerek köztünk alszik?
Négy éves kislányunk minden este "eljátsza", hogy fáj a hasa, rosszat álmodott mikor mi jut az eszébe csak azért, hogy köztünk aludhasson. Párom ilyenkor rám mérges, hogy miért engedem de ő sem szól rá. Mi van ha tényleg fáj valamilye?
Mit tehetnék, hogy a párom ne morogjon?
Azt mondja, ha velünk alszik akkor nincs semmi baja. Minden este nem vihetem orvoshoz.
Nem tudom hanyadik válaszoló, ha nem a szex miatt baj, hogy köztünk alszik a kicsi akkor miért?
Azt mondja. A gyereked. Ha veled alszik. Akkor nincsen semmi baja?
Mi lesz a következő? Ha veszel neki egy tábla csokit, nincsen semmi baja? Ha megveszed azt a játékot, akkor nincsen semmi baja? Ha sütit ehet ebédre, nincsen semmi baja?
Elhiszed, hogy fáj a hasa, és ha közétek fekszik, akkor hip-hop, mintegy varázsütésre meggyógyul? Igen, logikus. Azt kell mondjam, nagyon elmés. Tényleg sokkal egyszerűbb, másképp minden este kivehetné egy orvos a vakbelét, és akkor a férjed sem válna el 3 éven belül.
Erre már nem nagyon lehet mit írni.
Hidd el, ha egyszer elvinnéd az ügyeletre és kapna egy kis infúziót és bent kellene töltenie az éjszakát, utána semmi baja nem lenne.
Nem is értem miért járnak 5 évet az orvosira, hiszen minden betegségre csak azt kéne mondani hogy "aludjon a szüleivel, elmúlik a probléma".
Nem (csak) a szex a gond, hanem hogy néha kettesben beszélgessetek, összebújjatok, együtt legyetek gyerek nélkül. Neked erre nincs igényed?
Pedig nyilván te tehetsz róla. Ő nem akarja, hogy minden este ott aludjon veletek. Te minden este ráhagyod. Majd szerinted összefog veszni a gyerek előtt veled, hogy nem aludhat veletek? A gyerek pedig nyilván annak enged, aki az ő oldalán van. Te is tudod, hogy ez meg fogja ölni a kapcsolatotokat. Először majd apa kiköltözik a kanapéra. Majd sokat jár el és egyre később jön haza.Végül egyszer elmegy a zöldségeshez és elfelejt hazajönni.
Amúgy, ha ezt tényleg ilyen gyakran eljátssza a gyerek én is megfognám, bedobnám a kocsiba és elmennénk az ügyeltre. Ott pedig megkérném a dokit, hogy nyomjon egy kis c-vitamint a hátsójába, mert manipulál titeket folyamatosan.
1. Egy kapcsolatban soha nem szabad "kinőni" az összebújásból.
2. Egy gyerek semmi keresnivalója nincs a szülei ágyában. Neveljed már, ha már a világra pottyantottad!
3. Ő a kedvenc. Ez erkölcsileg, nevelésileg meg úgy mindenhogyan UNDORÍTÓ.
Kedves kérdező bocsánat a provokatív kérdéstől, amiért akár le is lehet pontozni, de az ilyen kérdések nagyon bökik a csőröm.
Miért szerinted ki tehet arról, hogy a gyereketek 4 évesen még mindig veletek alszik???
Ezt meg kell beszélnetek, hogy nem jó, hogy ott alszik és szépen mindig visszavinni a saját ágyába. Szerinted miért mondja, hogy fáj valamije? Mert ilyenkor ottalhat, ha nem fáj semmi, akkor nem. Ennyi az egész. 4 évesen rájött már, hogy lehet a szülőket átvágni, ti meg engedtetek neki. Ha nem akarod, hogy közöttetek aludjon, akkor teszel ellene, mert egy gyereknek a saját ágyában van a helye. Nem azt mondom, hogy reggel ha ráér a család nem lehet sosem a szülők ágyában, mert nálunk sincs másképp hétvégén, de csakis reggel jönnek hemperegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!