Apucinak nem megy az apaszerep mit csináljak?
Én is bírom az ilyen ítélkezőket. Én legalább adtam pár tippet, de jól le lettem pontozva. Nem tudom, miért él az a köztudatban, hha egy nő szült, akkor a férje tartja el. Én GYED-nek annyi pénzt kapok, amiért más főállásban dolgozik munkahelyen, pedig nem egy nagy fizetésem volt előtte sem. Arról nem is beszélve, h még ha a kérdező nem is akarna dolgozni, a férjnek azért sejtenie kellett volna, hha két gyereket is bevállalt, h azért az nem könnyű, bizony az embernek a saját pihenését is fel kell áldoznia néha, h a gyerekeivel is tudjon foglalkozni.
Én továbbra azt tudom mondani, h próbáljatok minél több időt együtt tölteni, h a párod is szokja a gyerekeket, ill. ne hurrogd le egyből, ha szted vmit rosszul csinált. Az én párom meg pont, h engedékenyebb, mint én azt szeretném. Hajlamosabb a pillanatnyi könnyebb megoldást választani, csak a gyerek ne hisztizzen. Olyankor utána este, amikor már a gyermek alszik, meg szoktuk beszélni az ilyen dolgokat. Sok türelmet és kitartást kívánok!
Úgy látszik itt bárki, bármit ír, azt meg tudod cáfolni, az nem jó. Ok, de akkor nincs más választás, mint tudomásul venni, hogy a férjednek sok ez a családosdi, nem vágyik rá. Mert ha vágyna rá, akkor örömmel foglalkozna a gyerekekkel, és nemcsak akkor, ha te ráparancsolsz. Nem fog rá időt szakítani, a saját pihenéséből elvenni, mert nem akarja. Ennyi. Nincs ezen mit szépíteni, sokan esnek abba a hibába, hogy azt hiszik, hogy majd két gyerek az mindig ül a sarokban, elvan magában csendesen, és elég ha néha, amikor eszébe jut és neki is kényelmes, megsimogatja a buksijukat, és ez lég ahhoz, hogy tátott szájjal lessék az ajtót, hogy mikor jön haza apa, hogy aztán ajnározhassák kicsit, de csak addig, amíg apucinak az kényelmes, és nem zavarja az egyéb dolgaiban.
Idegesítőek, hangosak, körülöttük kellene, hogy forogjon a világ, a férjednek meg ez sok. Nyilván nem erre számított, ahogy sokan. Várd meg, amíg nagyobbak lesznek, és ne veszekedj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!