Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan adjam ezt elő otthon?

Hogyan adjam ezt elő otthon?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, dolgozom, most telt le a próbaidőm. Pályakezdőhöz képest nagyon jól keresek, sikerült elhelyezkednem a diplomámmal. Éppen ezért szeretnék elköltözni a szülői házból, szobát szeretnék bérelni a belvárosban, kb. 2 hete keresem is a megfelelő lakást. Mindent átgondoltam, kiszámoltam, félre is tudnék tenni.Sosem éltem külön a szülőtől, nem voltam kolis sem, semmi. Nekem meg igényem lenne arra, hogy külön, önálló életet éljek. Viszont a szüleim, főleg édesanyám ezt nem akarja elfogadni. Kb. 2 hónapja beszéltünk erről, és hatalmas veszkedés volt. Azóta is azt hallgatom, hogy milyen hülye az, aki albiba megy, itthon van a kényelmes szoba stb. ma is azt számolgatta, meg kérdezgette, hogy egy hónapban mennyit költök a fizetésemből, és akkor menynit tudnél félretenni stb. Én meg nem merem neki elmondnai azt, hogy komolyan gondoltam a költözést már 2 hónapja is, és tényleg elmegyek, nem akatok veszekedést és feszültséget. Hogyan agyjam ezt elő otthon, hogy mindenkinek könnyebb legyen?
2013. okt. 5. 15:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 voltam mikor elmentem otthonról és most egy betegség miatt ( én voltam beteg,tartósan)anyuék hozzánk költöztek.Anno nagyon nem jöttünk ki azért mentem el otthonról,de most minden rendben van,voltak konfliktusok,de megbeszéltük....most várom az első babámat és nagyon örülök,hogy anyu itt van velem.DE sajnos nem minden család ilyen mint a Tied meg az enyém Gömbcica...van olyan ahol sajnos nem megy az együttélés,ott sajnos tényleg lépni kell...lehet jobb lesz idővel és akkor majd ki tudja mi lesz...de ha menni akar akkor én úgy gondolom hagyni kellene,nem gyerek menjen, már eltudja dönteni Neki mi a jobb...ha téved? igen előfordulhat,de akkor mi van...max.lesütött szemmel hazamegy és beismeri,hogy tévedett,ha meg boldogulni fog akkor jól csinálta :) mennyen csak...próbálgassa a szárnyit, a lényeg,hogy legyen mögötte egy család aki szereti...:) én sok sikert kívánok és ,hogy találd meg az életben a számításaidat...:)
2013. okt. 6. 11:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. okt. 6. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!