Összevesztem egy kicsit a párommal ezért el akar költözni. Vinni akarja a hét hónapos lányunkat, mert szerinte felelőtlen anya vagyok. Mit tegyek, nem akarom őket elveszíteni?
Kövezz meg bátran, de egyikőtök sem tűnik egy iq bajnoknak.... Az ilyennek/ilyeneknek minek gyerek???
És csak hogy tényleg legyen miért megkövezni:
1. tudtad már a kapcsolatotok elején is hogy vannak gyerekei (jah és attól hogy már betöltötték a 18-at attól még az ő gyerekei)
2. nincs olyan sok pénzünk, hőgy őket is "tartsuk"??? mik ezek a fiúk, hörcsögök, kisállatok?? mert az emberek kisállatot "Tartanak" maximum.... (még jó, hogy nem sajnálod tőlük....)
3. becsúszott a kislányotok??? nem ismeritek az óvszert, esemény utánit (főleg ilyen anyagi helyzet mellett) ????
4. azt hogy mitől vagy "felelőtlen" még mindig nem magyaráztad meg... de gyanítom hogy nem azért mert ez a véleményed a gyerekei ottkajálásáról.
5. remek párod lehet ha az első akadálynál lelépne (bár ezt nem értem mert a kérdésben azt írod hogy el akar költözni, de kommentben már azt írod hogy övé a kecó, és neked nincs hova menned...)
6. tisztában lehetsz ám a dolgok súlyával.... a kicsi összeveszés és a nagy problémák között van különbség....
talán az anyagi helyzeteteken kéne aggódnod nem azon hogy ott esznek a gyerekei....
7. oké, hogy 18éves kor fölött nem kell gyerektartást fizetni, de milyen felelőtlen szülő az, aki kicsit sem támogatja a gyerekét????? jah és kedves kérdező, te sem vagy semmi hogy ezt tök természetesnek gondolod
Egy szóval: szégyeld magad!!!
Te írtál már ide kérdést, hogy a párod pénzeli az előző házasságából született gyerekeit, 3-at!
És hogy téged szeret, mert miattad hagyta ott a családját! Nem volt elég, hogy abban a kérdésben is megkaptad a magadét?
Neked van igazad. Páromnak van két 20 év körüli öccse,tehát 3 fiú+apuka,ráadásul mivel sportolók,rengeteget esznek. De komolyan. Ha mindenki otthon kajál náluk,annyi kaja fogy el,mint nálunk 4 nap alatt. Baromi sok pénz!
Mondjuk ezen nem tudom,minek kellett annyira összevesznetek,lehet ezt a tényt nagyon rosszul sikerült megosztanod a pároddal. Mert azért az is tény,hogy attól még a gyerekei és ez így elég sz.rul hangzik,hogy azért nem látod szívesen őket,mert sokat esznek. Nyilván nem kib...ásból.
Posztolo ezt elszurtad elegge...
Eleve ne fozz tobb napra elore, foztel volna kevesebbet, aztan ha megeszik es az apjuk ekri a vacsorat mondhatod hogy bocs, a fiaid megettek amit foztem neked, nincs...
De amugy az ennivalot sajnalni mastol, foleg az ember gyereketol... en is elhagytalak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!